Sport

Clujul, mereu surprinzător. Plasa unei porți de pe Cluj Arena s-a rupt. Meci de Liga 1, întrerupt

Scene jenante în Liga 1, la meciul dintre U Cluj și UTA, primul de astăzi din etapa 20. Plasa de la una dintre porți s-a rupt și a fost nevoie de 5 minute pentru a rezolva problema.

Plasa unei porți de pe Cluj Arena s-a rupt. Sursă foto captură video Digi Sport Plasa unei porți de pe Cluj Arena s-a rupt. Sursă foto captură video Digi Sport

 

În minutul 65, gazdele au avut o ocazie colosală. După o combinație rapidă Chipciu - Fulop, primul a centrat puternic, în gura porții, de unde Adrian Bălan a trimis peste poartă, fiind incomodat de forța cu care Chipciu a centrat.


După ce a lovit mingea, Bălan nu s-a putut oprit, a pus mâinile pe plasă, iar o bună parte din aceasta s-a desprins.

„Centralul” Ionuț Coza a oprit meciul, pentru ca problema să fie rezolvată. Un responsabil din partea gazdelor a venit la fața locului, dar nu a acționat.


Până la urmă, a intervenit Romario Pires. Fostul căpitan al Universității a luat un scaun, s-a urcat pe el și a început să prindă inelele de plasă desprinse.

Apoi a primit niște bandă adezivă, cu care a prins plasa de bară.


„Romario Pires ar trebui plătit pentru ajutorul pe care l-a dat celor care ar fi trebuit să rezolve problema. Ca în România, 5 se uită, unul face ceva. Cel care a făcut ceva a plecat, ceilalți 5 mai încearcă și ei să peticească una, alta”, a spus comentatorul DigiSport pe transmisiunea live a partidei.

Meciul a fost reluat după 5 minute, în minutul 70!

CITEȘTE ȘI:

Gazon de toată jena pe Cluj Arena. Eugen Neagoe: „E rușinos. Punem gunoiul sub preș”

Ultimul meci al anului pentru „U”. Eugen Neagoe insistă: „Cluj Arena are cel mai prost gazon din țară”

Sancțiuni drastice pentru jucătorii „petrecăreți” ai „U” Cluj. Eugen Neagoe: „Au fost toți amendați, iar Romario nu mai este căpitanul echipei”

abonare newsletter