Sport

Sancțiuni drastice pentru jucătorii „petrecăreți” ai „U” Cluj. Eugen Neagoe: „Au fost toți amendați, iar Romario nu mai este căpitanul echipei”

Jucătorii de la „U” Cluj care au fost surprinși petrecând în club săptămâna trecută înaintea meciului cu Petrolul, au primit sancțiuni din partea clubului.

Eugen Neagoe în cadrul conferinței de presă/FOTO: captură ecran FC Universitatea Cluj - Youtube Eugen Neagoe în cadrul conferinței de presă/FOTO: captură ecran FC Universitatea Cluj - Youtube

 

 


Fotbaliști din lotul „U” Cluj au fost surprinși săptămâna trecută petrecând până la o ora târzie într-un club din Cluj-Napoca. Astfel, aceștia au primit din partea clubului sancțiuni. Cei 4 jucători implicați, Romario Pires, Ely Fernandes, Dragoș Tescan și Andrei Gorcea au fost amendați cu câte 1.000 de euro fiecare. În plus, lui Romario Pires i s-a retras banderola de căpitan, aceasta urmând să fie alocată prin rotație lui Chipciu și Filip.

 


„Știu foarte bine ce s-a întâmplat. Au fost cei 4 jucători de care s-a vorbit. Am discutat cu jucătorii și am luat niște măsuri. Au fost toți amendați, iar Romario nu mai este căpitanul echipei. M-am informat foarte bine. Când iau decizii pe care nu aș dori să le iau și jucătorii încalcă regulamentul, atunci trebuie să fiu foarte bine documentat. Nu vreau să pedepsesc un jucător, doar de dragul de a pedepsi”, a declarat Eugen Neagoe în cadrul conferinței de presă.

Eugen Neagoe a subliniat că orice jucător din cadrul Universității Cluj are o datorie morală fața de istoria clubului și față de fanii „U” Cluj.


„Universitatea Cluj e un club important, le-am spus și în vestiar, trebuie să respectăm numele pe care îl reprezentăm. E un club cu o istorie foarte mare. Pe deasupra avem mulți fani pe care nu trebuie să îi dezamăgim. Datoria lor este să se pregătească foarte bine, să se pună în slujba echipei. Aici nu suntem și nu sunt să accept mofturile oricărui jucător. Cui nu îi convine, e liber să meargă în altă parte”, a spus Neagoe.

Antrenorul „studenților” s-a aratat dezamăgit în special de Ely Fernades. Neagoe speră că acest incident este doar un episod, în caz contrar se poate ajunge până la rezilierea contractelor.


„Indiferent dacă Romario venea după o accidentare, ei nu trebuiau să fie în acel moment unde au fost. Cu atât mai mult Ely care știa că va face parte din lot. Tescan s-a aflat la locul nepotrivit. Indiferent de numele jucătorului, în momentul în care greșesc trebuie să plătească. A fost un episod, dar dacă se va repeta vom ajunge până la separarea drumurilor noastre”, a adăugat Eugen Neagoe.

CITEȘTE ȘI:

Echipele Clujului, meciuri cruciale pentru calificare. Pe cine vor întâlni „U” și CFR în Cupa României

Ianis Stoica nu dorește să vină la „U” Cluj: „Vreau să încercăm afară”

Ultimele Stiri
abonare newsletter