Sport

Eugen Neagoe, revoltat de starea gazonului de pe Cluj Arena: „Avem un oraș de 5 stele și un gazon de minus 4”

„U” Cluj va întâlni duminică UTA Arad pe Cluj Arena. Eugen Neagoe se arată nemulțumit de starea gazonului.

Eugen Neagoe la antrenament/FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


„U” Cluj va întâlni UTA Arad într-un meci important pentru lupta pentru evitarea retrogradării. Meciul va avea loc duminică de la ora 14:30 și va fi disputat pe Cluj Arena.

 


Eugen Neagoe se arată nemulțumit de starea gazonului, spunând ca este rușinos ca un oraș ca și Clujul să dețină o arenă cu un asemenea gazon.

„Avem un oraș de 5 stele, un stadion de 5 stele și un gazon de minus 4 stele. Ați văzut cum a arat gazonul în meciul cu Rapidul. Sincer cred ca este cel mai rău gazon din țară, sau la concurență cu cel de la Arad”, a declarat Neagoe în cadrul conferinței de presă.


Acesta se arată surprins de faptul că peste două zile urmează partida cu UTA și nicio persoană din cadrul clubului nu făcut ceva ca să îndrepte starea terenului. 

„Astăzi suntem la 2 zile după jocul cu Rapid și nici până in momentul acesta când noi discutam de jocul cu UTA nimeni nu a intrat pe gazon sa îl îndrepte puțin. Așa se procedează. Din august nu am văzut oameni preocupați să rezolvăm ceva cu gazonul ăsta. Este cel mai prost teren din țară”, a adăugat Neagoe. 


Antrenorul „studenților” a subliniat faptul că și adversarii când joacă pe Cluj Arena fac aluzie la starea proastă a gazonului.

„Și adversarii ne spun «Domnilor nu puteți face ceva cu gazonul ăsta?» Eu aș face și astăzi dar din păcate nu sunt eu persoana responsabilă cu gazonul. Este rușinos să avem așa un stadion frumos într-un oraș de 5 stele să ne prezentăm cu un asemenea gazon”, a mai adăugat Neagoe. 

CITEȘTE ȘI:

Jandarmii, mobilizați la meciul dintre „U” Cluj și UTA Arad. Bannerele cu mesaje rasiste, interzise pe stadion

„U” Cluj, meci important pentru salvarea de la retrogradare. Care îi este adversara

Ultimele Stiri
abonare newsletter