Sport

Gazon de toată jena pe Cluj Arena. Eugen Neagoe: „E rușinos. Punem gunoiul sub preș”

Meciul dintre Universitatea Cluj și UTA Arad, programat de la ora 14:30, se dispută pe un gazon aproape impracticabil.

Gazon „horror” pe Cluj Arena, înaintea meciului „U” Cluj – UTA / Foto: Captură Digi Sport Gazon „horror” pe Cluj Arena, înaintea meciului „U” Cluj – UTA / Foto: Captură Digi Sport

 

Gazonul este în condiții precare. Ultimul meci jucat pe Cluj Arena a fost pe 7 decembrie, „U” Cluj - Rapid 0-0, în grupele Cupei României.


Eugen Neagoe s-a arătat extrem de dezamăgit de condițiile de joc și a făcut haz de necaz.

„Îmi doresc să jucăm bine, atât cât se va putea. Sincer, supărat e puțin spus (n.r. - despre starea gazonului). La băncile de rezerve, cred că au aruncat rucola pe teren. Punem gunoiul sub preș, ceva de genul. Să dăm frumos în poză sau ce? Nu s-a făcut nimic cu gazonul, de când am venit eu. Ieri am văzut cinci oameni care n-au făcut nimic sau mai rău! Au schimbat câteva brazde în fața porții. O să fie foarte greu pentru portari, în primul rând. E incredibil ce s-a întâmplat. Au aruncat puțină iarbă, e rușinos. Dacă încearcă să ne păcălească în continuare, ce să zic? Să lăsăm gazonul, n-avem ce să facem", a spus Eugen Neagoe, înaintea meciului „U” Cluj - UTA.

CITEȘTE ȘI:

Ultimul meci al anului pentru „U”. Eugen Neagoe insistă: „Cluj Arena are cel mai prost gazon din țară”

Gazonul de pe Cluj Arena nu a mai fost schimbat, din bani publici, de la inaugurare. Tișe promite un gazon hibrid. A mai spus asta și în 2019!

Jandarmii, mobilizați la meciul dintre „U” Cluj și UTA Arad. Bannerele cu mesaje rasiste, interzise pe stadion

Ultimele Stiri
abonare newsletter