Externe

Numeroşi britanici, adunaţi în parcuri şi pieţe pentru a-şi lua adio de la Regina Elisabeta a II-a. VIDEO

Numeroși britanici s-au adunat prin parcuri, piețe, aeroporturi și pub-uri, pentru a urmări funeraliile ale Reginei Elisabeta a II-a.

În sălile de aşteptare din aeroporturi, în parcuri, pub-uri şi pieţe, numeroase persoane s-au adunat luni în faţa ecranelor montate în Marea Britanie pentru a urmări funeraliile de stat ale reginei Elisabetei a II-a/ FOTO: captură ecran YouTube The Royal Family Channel În sălile de aşteptare din aeroporturi, în parcuri, pub-uri şi pieţe, numeroase persoane s-au adunat luni în faţa ecranelor montate în Marea Britanie pentru a urmări funeraliile de stat ale reginei Elisabetei a II-a/ FOTO: captură ecran YouTube The Royal Family Channel

 

 


În sălile de aşteptare din aeroporturi, în parcuri, pub-uri şi pieţe, numeroase persoane s-au adunat luni în faţa ecranelor montate în Marea Britanie pentru a urmări funeraliile de stat ale Reginei Elisabetei a II-a, relatează Reuters.

 


Pe străzile de obicei aglomerate s-a aşternut tăcerea pe măsură de tineri şi vârstnici s-au adunat în oraşe, sate şi localităţi din ţară pentru a urmări transmisiunea în direct a ceremoniei desfăşurate la Abaţia Westminster din Londra în cadrul funeraliilor suveranei britanice.

Sute de oameni au urmărit funeraliile în Catedrala din Manchester, în timp ce la Birmingham, oamenii s-au adăpostit de ploaie sub copertine în Centenary Square din oraş.


În faţa primăriei din Belfast, oamenii s-au ridicat în picioare pentru a intona imnul naţional.

Pe aeroportul Gatwick, la sud de Londra, pasagerii au urmărit funeraliile pe ecrane în sălile de aşteptare.


 

CITEȘTE ȘI:

BREAKING NEWS! Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a, fascinantă pentru Hollywood. De la „The Crown”, până la „The Simpsons”, suverana a fost un personaj iubit și pe ecrane

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a va avea loc pe 19 septembrie. Ziua va deveni sărbătoare legală

Regina Elisabeta a fost cel mai longeviv monarh al Regatului Unit. A urcat pe tron în 1952

Ultimele Stiri
abonare newsletter