Externe

BREAKING NEWS! Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit după o domnie de 70 de ani, la Castelul Balmoral din Scoția, la vârsta de 96 de ani.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani / Foto: Facebook / The Royal Family Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani / Foto: Facebook / The Royal Family

 

 


Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit joi seara, la vârsta de 96 de ani, după o lungă domnie de 70 de ani.

 


Starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a deteriorat şi medicii au recomandat joi ca aceasta să rămână sub supraveghere medicală. Membrii familiei regale s-au deplasat la Castelul Balmoral, reşedinţa din Scoţia unde se afla suverana.

Deşi starea reginei nu a fost detaliată, faptul că apropiaţii ei au călătorit la Balmoral a indicat faptul că situaţia era gravă.


Regina Elisabeta a II-a, cel mai faimos monarh din lume, a murit joi, la vârsta de 96 de ani, în Castelul Balmoral din Scoţia, alături de familia sa şi de fiul său, prinţul Charles, care i-a succedat automat.

„Regina a murit liniştită la Balmoral în această după-amiază. Regele şi regina consoartă vor rămâne la Balmoral în această seară şi se vor întoarce la Londra mâine”, a precizat Palatul Buckingham într-un comunicat, preluat de Reuter, un anunţ primit cu mare emoţie în Marea Britanie, unde Elisabeta a II-a era foarte populară.

CITEȘTE ȘI:

Un băiat de 19 ani a vrut să o ucidă pe Regina Elisabeta. Tânărul, prins în zona Castelului Windsor înainte de a acționa

Fotografie istorică: Regina Elisabeta a II-a împreună cu trei generaţii

Ultimele Stiri
abonare newsletter