Administrație

Fonduri nerambursabile pentru extinderea rețelei de apă și canalizare în comuna Florești

Primăria comunei Florești a obținut finanțare nerambursabilă prin programul Anghel Saligny, pentru un proiect de investiții în infrastructură.

Primăria comunei Florești a obținut finanțare nerambursabilă prin programul Anghel Saligny, pentru un proiect de investiții în infrastructură/ Foto:Bogdan Pivariu - Facebook Primăria comunei Florești a obținut finanțare nerambursabilă prin programul Anghel Saligny, pentru un proiect de investiții în infrastructură/ Foto:Bogdan Pivariu - Facebook

 

 


Luni, 15 mai, a fost aprobat proiectul „Extindere rețele de utilități publice-apă, canalizare menajeră și iluminat public stradal” din cadrul proiectului „ Modernizare prin asfaltare străzi locale în sat Florești, comuna Florești, județul Cluj”.

 


Potrivit primarului Bogdan Pivariu, proiectul se află deja în faza în care a fost, luni, atribuit câștigătorul.

Durata de implementare este de 24 luni de la semnarea contratului.


Valoarea totală a proiectului este de peste 5 milioane lei din care 2.252.895 lei de la bugetul de stat și 2.810.921 lei de la bugetul local.

„Fonduri nerambursabile pentru un nou proiect de extinderea rețelelor de utilități publice. Proiectul «Extindere rețele de utilități publice - apă, canalizare menajeră și iluminat public stradal pentru proiectul. «Modernizare prin asfaltare străzi locale în sat Florești, comuna Floresti, județul Cluj», a fost aprobat și va fi finanțat din fonduri nerambursabile prin Programul de Național de Investiții Anghel Saligny”, a transmis Bogdan Pivariu.


Finanțarea este acordată pentru:

  • alimentare cu apă și stații de tratare a apei, 
  • sisteme de canalizare 
  • stații de epurare a apelor uzate
  • canalizare pluvială și sisteme de captare a apelor pluviale

Străzi beneficiare: Carpați, Florilor, Teilor, Urușagului, Narciselor, Vălean Mărginean și Avram lancu.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Viitorul parc multifuncțional din Florești, tot mai aproape de realizare. „Suntem pe ultima sută de metri pentru atribuirea contractului”

Restricții de circulație în zona străzii Răzoare din Florești. Încep lucrări la o intersecție

Ultimele Stiri
abonare newsletter