Sănătate

Românii NU au bani să-și trateze cariile, iar 90% din stomatologi lucrează la PRIVAT. Medic din Cluj: „În alte țări, fiecare pacient are câteva manopere plătite de stat”

Serviciile stomatologice, prea scumpe pentru români / Foto: Emil Boc - Facebook
Medicii stomatologi fac apel la autorități să finanțeze mai mult medicina dentară, ale cărei servicii românii le plătesc cu greu. În timp ce în România acordă un buget mic unui medic pentru toți pacienții săi, în UE bugetul este strict direcţionat per pacient.

Sănătate

Alin Tișe îl acuză pe Rafila de „dezinteres total” pentru problemele Clujului: „Dacă se va întâmpla o catastrofă, este primul responsabil”

Președintele CJ Cluj îl acuză pe ministrul Alexandru Rafila de „lipsă totală de interes” față de problemele din județ. FOTO: Alin Tișe/ Facebook și Alexandru Rafila/ Facebook
Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, a vorbit despre solicitarea sa către Ministerul Sănătății de a înlocui proiectele neviabile pe capitolul sănătate din PNRR cu spitalele Clujului care așteaptă finanțare: Spitalul Pediatric Monobloc și Centrul Integrat de Transplant Multiorgan.


Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners