Administrație

În Săptămâna Mare, suporterii Universității fac scandal pe tema gazonului de pe Cluj Arena și amenință: „La supărare ne putem și revolta!"

Suporterii Universității amenință cu revolta dacă lucrările la gazonul de pe Cluj Arena nu vor fi gata la timp și spun că s-au săturat ca echipa să joace „acasă” în deplasare.

Lucrări de înlocuire a gazonului pe Cluj Arena. Sursă foto Facebook Paul Gheorgheci Lucrări de înlocuire a gazonului pe Cluj Arena. Sursă foto Facebook Paul Gheorgheci

 

Suporterii Universității spun că lucrările de schimbare a gazonului pe Cluj Arena ar fi trebuit să fie finalizate pe 19 aprilie, conform angajamentelor luate de Consiliul Judetean.


„Consiliul Județean a anunțat că finalizările lucrărilor de schimbare a gazonului pe Cluj Arena trebuie să se împlinească în maxim trei saptamani de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în data de 29 martie, așadar în data de 19 aprilie, fiind împlinite cele 3 săptămani, lucrările trebuie să fie încheiate. Din cauza stării deplorabile, rușinoase, jenante, sub orice critcă, a suprafeței de joc, «U» Cluj a jucat nenumărate meciuri din postura de gazdă, departe de casă; cu drumuri lungi și obositoare asumate la nesfârșit, fără mulți dintre cei care iubesc Universitatea aproape, fără o substanțială sumă de bani din ticketing pe care o pierde meci de meci, fără confortul și susținerea de care sportivii au nevoie atunci când își infruntă adversarii”, spun „Șepcile Roșii” într-un mesaj postat pe Facebook.

Va fi sau nu respectat termenul lucrărilor?

Fanii Universității Cluj arată că începând cu 24 aprilie, „U” Cluj are o perioadă foarte aglomerată, „cu meciuri foarte importante, pe care din postura de gazdă trebuie să le dispute acasă, în Cluj-Napoca”.


„«U» trebuie să-și înfrunte adversarii alături de oamenii care iubesc Universitatea Cluj, care umplu Stadionul Dr. Mircea Luca, alături de cei care fac să vibreze Clujul în Alb și Negru! Suntem aproape de termenul promis și asumat de către Consiliul Județean și președintele Alin Tișe și care după cum arată stadiul lucrărilor, are șanse să nu fie respectat. Lipsa noastră de încredere nu poate să fie considerată exagerată, sau condamnată, în contextul nesfârșitelor bâlbe și promisiunilor nerespectate, asumate de Consiliul Județean Cluj și reprezentanții lui în ultimii ani și mai ales în ultima perioadă”, mai spun suporterii.

„Clujul se poate revolta”

Fanii echipei de fotbal mai spun că „o eventuală desconsiderare a promisiunilor și implicit a intereselor Universității Cluj, tratarea cu superficialitate a efectelor negative care se pot rasfrânge asupra rezultatelor sportive pe care «U» și toată suflarea «U»-istă și le doresc, poate să aibă urmări greu de controlat și gestionat. Clujul iubește Universitatea și vibrează în Alb și Negru, însă la suparare Clujul se și poate revolta! Vrem să cântăm alături de «U» și vrem să o facem acasă, nu în surghiun! Gata! Aceasta este o dorință unanimă a suflării «U»-iste. Această dorință nu se negociază și nu mai permitem să fie ignorată sau tratată cu superficialitate! Nu mai tolerăm incompetența care afectează și bataia de joc la care este supus, Simbolul Unor Inimi Românești! Vă somăm să vă țineți cuvântul, să vă faceți treaba așa cum ați promis. Vă somăm să dați dovadă de competență în munca pe care o faceți și să dovediți respect față de «U» Cluj și față de toți cei care-l iubesc!”, se mai menționează în mesaj.


CJ Cluj: „Lucrările sunt în grafic”

Lucrările de înlocuire a gazonului de pe Cluj Arena sunt în termen, potrivit șefului Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

„În ceea ce privește contractul, lucrările sunt în termen. Suntem tot timpul acolo, îi monitorizăm. Sper să înțeleagă cât e de important”, spunea, zilele trecute Alin Tișe, președintele CJ Cluj, la o emisiune radio.


Alin Tișe a mai susținut că lucrările se desfășoară bine și își dorește să fie finalizat gazonul cât mai devreme ca Universitatea Cluj „să nu piardă mai multe meciuri” de fotbal.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Lucrările la gazonul de pe Cluj Arena, în grafic. Tișe: „Îi monitorizăm permanent / Vom face și reparații la elementele distruse în stadion”

Așa arată Cluj Arena. Schimbarea gazonului durează trei săptămâni. GALERIE FOTO

Platoul de lângă Cluj Arena a fost modernizat. Clujenii vor avea acces la produsele locale în fiecare zi a săptămânii

abonare newsletter