Administrație

Platoul de lângă Cluj Arena a fost modernizat. Clujenii vor avea acces la produsele locale în fiecare zi a săptămânii

Producătorii locali își vor putea valorifica zilnic produsele pe terenul modernizat de lângă Cluj Arena.

Terenul pentru Piața volantă de lângă stadionul Cluj Arena a fost modernizat/Foto Emil Boc Facebook.com Terenul pentru Piața volantă de lângă stadionul Cluj Arena a fost modernizat/Foto Emil Boc Facebook.com

 

 


Terenul pentru Piața volantă de lângă stadionul Cluj Arena a fost modernizat. În urma acestui demers, clujenii vor putea avea acces la produsele din județ în fiecare zi a săptămânii. 

 


Edilul Emil Boc a anunțat încheierea lucrărilor de modernizare la terenul din preajma stadionului, spațiu ce este dedicat producătorilor agricoli locali.

„Terenul pentru Piața volantă de lângă stadion a fost modernizat și Primăria este pregătită să primească producătorii agricoli din tot județul în fiecare zi din săptămână. 


Susținem producătorii locali și oferim clujenilor produse sănătoase și la cel mai bun preț posibil”, a anunțat edilul Emil Boc pe pagiona sa de Facebook.

Emil Boc a anunțat finalizarea lucrărilor de modernizare a terenului de lângă stadion, dedicat pieței volante/Foto: Emil Boc Facebook.com

În prezent, piața volantă de lângă stadionul din Cluj funcționează doar marți și sâmbăta. 


Săptămâna trecută, Primăria anunța că platoul situat între Străzile George Coșbuc și Splaiul Independenței, lângă Parcul Stadion (unde se desfășoară piețele volante de marțea și sâmbăta) este în proces de reamenajare și modernizare.

Procesul de modernizare a implicat și amplasarea unei bariere, dar și instalarea unor camere de supraveghere video. Lucrările au fost realizate într-un timp record, în decurs de circa zece zile. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Piața volantă de la stadion, închisă sâmbătă! Platoul va fi reamenajat și modernizat

Ultimele Stiri
abonare newsletter