Administrație

Licitație lansată pentru continuarea lucrărilor de modernizare pe lotul I din Drumul Bistriței

Consiliul Județean Cluj a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul de participare având ca obiect continuarea lucrărilor de modernizare și reabilitare pe Lotul 1 al Drumului Bistriței.

Continuă modernizarea la Drumul Bistriței/ Foto: Facebook - Consiliul Județean Cluj Continuă modernizarea la Drumul Bistriței/ Foto: Facebook - Consiliul Județean Cluj

 

Licitația vizează, astfel, restul de lucrări rămase neexecutate privind modernizarea DJ 172A limită cu județul Bistrița-Năsăud – Țaga (DJ 109C) (km 33+000 – km 39+452) și DJ 161G Sucutard – Pălatca – Vaida Cămăraș – DN 16 (km 0+000 – km 18+406).


 

„În prezent, pe cele două tronsoane se execută lucrări de intervenție imediată care au drept scop asigurarea unor condiții normale de circulație. 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Următorul pas îl reprezintă finalizarea cât mai rapidă a licitației pentru continuarea lucrărilor de reabilitare și modernizare, respectiv demararea cât mai rapidă a operațiunilor pe cele două drumuri județene atât de importante pentru această zonă și pentru legătura directă pe care o asigură cu județul Bistrița-Năsăud”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Data limită de depunere a ofertelor este 21 iulie 2022, ora 15:00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate – preț”.


Valoarea totală estimată a contractului este de 71.083.711 de lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată atât din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, cât și din bugetul forului administrativ județean.

Durata maximă de execuție a lucrărilor este de 12 luni de la semnarea contractului, termenul de garanție a acestora fiind de 60 de luni.


Reamintim faptul că vechiul contract de execuție a lucrărilor de modernizare și reabilitare pe drumurile județene 172A și 161G (Drumului Bistriței – Lot 1), încheiat cu Asocierea Societatea Napoca SA - Operes SRL, a fost reziliat din cauza nerespectării de către asociere a clauzelor și termenelor contractuale asumate.

CITEȘTE ȘI:

Legătură între A3 și Drumul Bistriței. A fost lansată licitația

Continuă modernizarea Drumului Bistriței. Unde se lucrează?

A fost finalizal lotul 1 al Drumului Bistriței - FOTO

Pasarela pietonală de peste Someș, deja mâzgălită! Are prima „pată de culoare nedorită” și nici nu a fost inaugurată încă

Ultimele Stiri
abonare newsletter