Actualitate

Planta care scade colesterolul și previne cancerul. E cunoscută ca planta zeilor

Planta care scade colesterolul și previne cancerul. Planta are multiple beneficii pentru sănătate, inclusiv prevenirea unor boli grave.

Planta care scade colesterolul și previne cancerul. E cunoscută ca planta zeilor Planta care scade colesterolul și previne cancerul. E cunoscută ca planta zeilor

 

Amaranth-ul sau semințele de știr sunt planta care scade colesterolul și previne cancerul. Planta care face minuni pentru organism este veche de peste 800 de ani și are peste 60 de specii diferite în India, Malaezia, Indonezia și China. 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Planta care scade colesterolul și previne cancerul este numită și mâncarea zeilor. Această plantă ajută la reducerea colesterolului și previne dezvoltarea celulelor canceroase de la care pleacă numeroase boli grave.

CITEȘTE ȘI:


Beneficiile neștiute ale castraveților. Reduc riscul de cancer, scad tensiunea arterială și ameliorează ulcerul gastric

Planta care tratează insomnia și depresia. Ajută în lupta împotriva cancerului și previne pietrele la rinichi


Planta care scade colesterolul și previne cancerul. E cunoscută ca planta zeilor

Amaranth-ul este o plantă pe care în trecut o consumau războinici sau atleții de performanță. Aceasta oferă un grad sporit de energie și ajută la creșterea performanțelor sportive. Amaranth-ul are multe beneficii și ne oferă o serie de fibre dietetice, calciu, fier, vitamine, minerale, lisina, cisteina, precum și aminoacizi și proteine. Faptul că Amaranth-ul are un conținut redus de sodiu reprezintă o calitate, deoarece grăsimile lipsesc cu desăvârșire.

Tot în amaranth  regăsim un conținut important de fitosteroli. Acești fitosteroli reduc riscul apariției cancerului în organsim și previne bolile grave.


Amaranth planta care previne cancerul

Amaranthul planta care previne cancerul și scade colesterolul este recomandat să fie consumat cald, deoarece se coagulează rapid la temperaturi scăzute. Această plantă se poate consuma cu alte cereale și devine mai lipicios în momentul în care este fiartă prea tare. Dacă gătim amaranthul într-o oală cu presiune, atunci trebuie lăsat maxim 10 minute. Se poate combina cu orez brun, mei, porumb, dar și ceapă sau fasole.

CITEȘTE ȘI:


Fructul care menține oasele sănătoase. Previne cancerul, anemia și te ajută să slăbești

Băutura fierbinte care previne apariția bolilor cardiovasculare. Cum trebuie consumată și la ce trebuie să ai grijă

Semințele de la Amranth nu se aruncă, deoarece pot fi folosite în mâncărurile înăbușite. Pot fi utilizate la paste, dar și la prepararea pânii. Putem folosi doar amaranth în cazul în care preparăm clătite, turte.

Sub forma de cereale, amaranthul este ușor dulceag și are o textură pufoasă.

CITEȘTE ȘI:

Planta care scade tensiunea arterială, cu multe beneficii pentru organism. Reglează nivelului zahărului din sânge și menține oasele sănătoase

Planta care tratează insomnia și depresia. Ajută în lupta împotriva cancerului și previne pietrele la rinichi

abonare newsletter