Timp Liber

Planta care tratează insomnia și depresia. Ajută în lupta împotriva cancerului și previne pietrele la rinichi

Planta care tratează insomnia și depresia. Această plantă cu beneficii extraordinare ajută în lupta împotriva cancerului și previne pietrele la rinichi.

Planta care tratează insomnia și depresia. Ajută în lupta împotriva cancerului și previne pietrele la rinichi Planta care tratează insomnia și depresia. Ajută în lupta împotriva cancerului și previne pietrele la rinichi

 

 


Planta care tratează insomnia și depresia este leușteanul, care are numeroase beneficii asupra organismului nostru. El are efect antidepresiv și chiar poate juca un rol important în gestionarea bolii Alzheimer, potrivit sfaturimedicale.ro.

 


Însă, acestea nu sunt singurele beneficii pe care le are.

Un studiu publicat în Journal of the Serbian Chemical Society a descoperit ca uleiurile din semințele acestei plante au acționat extrem de eficient împotriva bacteriilor.


Planta care tratează insomnia și depresia. Ajută în lupta împotriva cancerului

Leușteanul, planta care tratează insomnia și depresia, ajută și în lupta împotriva cancerului datorită proprietăților pe care le deține.

Mai multe studii arată că această plantă, leușteanul, are niveluri foarte ridicate de compuși fenolici care, la rândul lor, au proprietăți antioxidante dovedite, scrie sursa citată.


Proprietățile acestea pot ajuta la protejarea celulelor împotriva efectelor toxice pe care le au radicalii liberi, care duc adesea la formarea tipurilor de cancer. Astfel, planta care tratează insomnia și depresia ne și protejează împotriva cancerului.

CITEȘTE ȘI:


Planta care acționează ca un analgezic puternic. Calmează durerile articulare și tratează bolile de ficat


Leguma care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Previne diabetul și menține ficatul sănătos

 

Planta care tratează insomnia și depresia. Previne pietrele la rinichi

Pe lângă beneficiile deja menționate, planta leuștean previne formarea pietrelor la rinichi. Conform viataverdeviu.ro, un factor important pentru prevenirea apariției pietrelor la rinichi este consumul mare de apă.

Având în vedere că leușteanul este un aquaretic și promovează diureza apei în corp și urinarea fără pierderea de electroliți, consumul său previne formarea pietrelor la rinichi.

De asemenea, una dintre cele mai comune utilizări ale plantei care tratează insomnia și depresia, leusteanul, este pentru ameliorarea gazelor, balonării, a colicilor la copii și a altor probleme digestive.

CITEȘTE ȘI:

Planta care previne cancerul la stomac și bolile cardiovasculare. Te ajută să slăbești și menține oasele sănătoase

Planta care reduce stresul din organism și calmează artrita. Însă consumată în cantități mari devine TOXICĂ

Ultimele Stiri
abonare newsletter