Actualitate

A fost găsit al doilea cadavru pe râul Mureș, în timpul operaţiunilor de căutare a persoanelor care au dispărut după ce barca în care se aflau s-a răsturnat

ISU Timiş a anunţat că a găsit şi identificat trupul unui bărbat, victimă a incidentului din urmă cu o săptămână, care s-a produs în zona Periam Port, după ce o barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în apele râului Mureş.

ISU Timiş a anunţat că a găsit şi identificat trupul unui bărbat, victimă a incidentului din urmă cu o săptămână, care s-a produs în zona Periam Port/ Foto: ISU Timiș ISU Timiş a anunţat că a găsit şi identificat trupul unui bărbat, victimă a incidentului din urmă cu o săptămână, care s-a produs în zona Periam Port/ Foto: ISU Timiș

 

 


ISU Timiş a anunţat că a găsit şi identificat trupul unui bărbat, victimă a incidentului din urmă cu o săptămână, care s-a produs în zona Periam Port, după ce o barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în apele râului Mureş.

 


„Pe râul Mureş, în zona Vadul Vacii, în dreptul localităţii Igriş, a fost identificat trupul unui bărbat. Acesta a fost extras şi identificat”, a anunţat Biroul de presă al ISU Timiş.

Vineri, un cadavru a fost găsit în râul Mureş, în timpul operaţiunilor de căutare a celor patru persoane dispărute după ce o barcă plină cu oameni s-a răsturnat. O barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, duminica trecută, în râul Mureş, în judeţul Timiş, un copil decedând şi patru persoane fiind date dispărute.


Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad informaseră luni că barca nu era înmatriculată, iar cel care o conducea, un bărbat de 33 de ani, nu avea permis şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, el fiind reţinut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă. Marţi dimineaţă, la expirarea măsurii reţinerii, bărbatul a fost eliberat.

„În seara zilei de 30 aprilie, în jurul orei 20:40, un bărbat de 33 de ani, din Semlac, s-a deplasat de pe malul stâng al râului Mureş (Periam Port - judeţul Timiş) spre malul drept (judeţul Arad), în extravilanul localităţii Semlac, cu o barcă din lemn. În ambarcaţiune, din extravilanul localităţii Semlac, s-au îmbarcat 11 persoane (5 majore şi 6 minore), pentru a ajunge în Periam Port. La aproximativ 2-3 metri de mal, ambarcaţiunea s-a scufundat”, preciza IPJ Arad.


În urma incidentului, a murit un copil de 3 ani, din Semlac. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Barca răsturnată în Mureș nu era înmatriculată, iar conducătorul era beat și nu avea permis

Accident cu două mașini, între Florești și Gilău. O femeie, transportată la spital - FOTO/ VIDEO

O barcă s-a răsturnat în Mureș, la Timiș. Un copil A MURIT, iar patru persoane sunt căutate

Ultimele Stiri
abonare newsletter