Actualitate

Cadavru găsit în râul Mureş, în timpul operaţiunilor de căutare a persoanelor care au dispărut după ce barca în care se aflau s-a răsturnat

Un cadavru a fost găsit în râul Mureş, vineri, în timpul operaţiunilor de căutare a celor patru persoane dispărute după ce barca în care se aflau s-a răsturnat duminică seară.

Un cadavru a fost găsit în râul Mureş, vineri, în timpul operaţiunilor de căutare a celor patru persoane dispărute după ce barca în care se aflau s-a răsturnat duminică seară/ Foto: ISU Mureș Un cadavru a fost găsit în râul Mureş, vineri, în timpul operaţiunilor de căutare a celor patru persoane dispărute după ce barca în care se aflau s-a răsturnat duminică seară/ Foto: ISU Mureș

 

 


Cadavrul găsit vineri după-amiază în râul Mureş este al uneia dintre cele patru persoane dispărute după ce o barcă plină cu oameni s-a răsturnat duminică seară, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

 


„În ziua de 5 mai a.c., în jurul orei 14:30, poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre un cadavru, identificat de scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă «Vasile Goldiş» din Arad, în râul Mureş, pe sectorul de căutare Periam - Igriş. În urma cercetării la faţa locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 29 de ani, din Arad, una dintre persoanele căutate din data de 30 aprilie a.c. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiei”, a transmis IPJ.

Cadavrul fusese găsit în timpul operaţiunilor de căutare a celor patru persoane dispărute, care au fost reluate vineri dimineaţă cu noi efective de la ISU Timiş şi ISU Arad.


Trei persoane sunt încă date dispărute

O barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, duminică seară, în râul Mureş, în judeţul Timiş, un copil decedând şi patru persoane fiind date dispărute.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad informaseră luni că barca nu era înmatriculată, iar cel care o conducea, un bărbat de 33 de ani, nu avea permis şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, el fiind reţinut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă. Marţi dimineaţă, la expirarea măsurii reţinerii, bărbatul a fost eliberat.


„În seara zilei de 30 aprilie, în jurul orei 20:40, un bărbat de 33 de ani, din Semlac, s-a deplasat de pe malul stâng al râului Mureş (Periam Port - judeţul Timiş) spre malul drept (judeţul Arad), în extravilanul localităţii Semlac, cu o barcă din lemn. În ambarcaţiune, din extravilanul localităţii Semlac, s-au îmbarcat 11 persoane (5 majore şi 6 minore), pentru a ajunge în Periam Port. La aproximativ 2-3 metri de mal, ambarcaţiunea s-a scufundat”, preciza IPJ Arad. În urma incidentului, a murit un copil de 3 ani, din Semlac, în continuare fiind căutate trei persoane - un bărbat de 31 de ani şi doi copii, toţi din Nădlac.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Descoperire macabră în Câmpia Turzii! Cadavrul unui bărbat de 57 de ani, găsit în casă

Scafandrii au găsit cadavrul bărbatului de 30 de ani, dat dispărut în apele lacului Țaga Mare

abonare newsletter