Timp Liber

Leguma care previne cancerul de colon. Scade riscul de boli de inimă și previne îmbătrânirea prematură

Leguma care previne cancerul de colon. Acesta are numeroase beneficii asupra organismului nostru, iar una dintre acestea este că scade riscul de dezvoltare a bolilor de inimă.

Alimentul care previne cancerul de colon. Consumul lui scade riscul de boli de inimă și previne îmbătrânirea prematură Alimentul care previne cancerul de colon. Consumul lui scade riscul de boli de inimă și previne îmbătrânirea prematură

 

 


Alimentul natural care previne cancerul este, mai exact, o legumă, anume ceapa roșie. Aceasta este bogată în vitamine și săruri minerale, având totodată o serie lungă de efecte benefice asupra organismului nostru.

 


În special, ceapa roșie are proprietăți anti-cancer: cu ajutorul consumului de ceapă roșie putem preveni cancerul de colon, datorită fructo-oligozaharidelor ce pot să stimuleze înmulțirea bacteriilor bune din colon, scrie sfatulmedicului.ro.

Aceste substanțe pot, de asemenea, să diminueze riscul de tumori care se pot dezvolta la colon.


Leguma care previne cancerul de colon. Scade riscul de boli de inimă

Leguma care previne cancerul de colon este și un aliment benefic pentru sănătatea inimii noastre și a sistemului cardiovascular. Există substanțe din ceapa roșie, precum flavonoidele, care ajută la menținerea sănătății inimii.

Tot aceste substanțe scad riscul de apariție a bolilor de inimă și au proprietăți antioxidante, foarte bune pentru corpul nostru.


De asemenea, ceapa roșie este și un calmant natural foarte bun.

CITEȘTE ȘI:


Planta minune a primăverii! Tratează peste 10 tipuri de afecțiuni

 

Alimentul care întărește oasele. Reduce riscul apariției cancerului și menține aspectul tânăr al pielii

 

Leguma care previne cancerul de colon. Previne îmbătrânirea prematură

Pe lângă beneficiile deja menționate, acest aliment care previne cancerul de colon, are efecte foarte bune împotriva îmbătrânirii premature, dacă este consumată zilnic. Ceapa crudă roșie poate să neutralizeze radicalii liberi, cu ajutorul substanțelor antioxidante.

Ceapa roșie, leguma care previne cancerul de colon, mai ajută și la întărirea sănătății oaselor. Persoanele care consumă ceapă cel puțin o dată pe zi au densitatea osoasă cu 5% mai mare decât cei care consumă doar o dată pe lună sau mai puțin, arată un studiu realizat pe un eșantion de 507 femei în perimenopauză sau postmenopauză, scrie doc.ro.

De asemenea, acest studiu a demostrat că cei care mănâncă frecvent ceapă au riscul mai scăzut de fractură la șold, pe lângă faptul că este leguma care previne cancerul de colon.

CITEȘTE ȘI:

Fructul care previne apariția bolilor cardiace, cu multe beneficii pentru organism. Combate cancerul și întărește sistemul imunitar

Ceaiul care tratează umflăturile, cu multe beneficii pentru organism. Întărește oasele și menține părul sănătos

Leguma care întărește oasele și te ajută să slăbești. Scade colesterolul și întârzie îmbătrânirea

abonare newsletter