Timp Liber

Leguma care întărește oasele și te ajută să slăbești. Scade colesterolul și întârzie îmbătrânirea

Leguma care întărește oasele și te ajută să slăbești. Este foarte cunoscută pentru beneficiile pe care le are asupra organismului nostru, în special pentru copii.

Leguma care întărește oasele și te ajută să slăbești este broccoli, care are o mulțime de proprietăți și beneficii asupra organismului Leguma care întărește oasele și te ajută să slăbești este broccoli, care are o mulțime de proprietăți și beneficii asupra organismului

 

 


Leguma care întărește oasele și te ajută să slăbești este broccoli, care are o mulțime de proprietăți. Între acestea este faptul că broccoli reprezintă o sursă importantă de proteine.

 


Această legumă care întărește oasele este ideală dacă vrei să te ajute să slăbești și să urmezi o dietă sănătoasă, fiindcă broccoli îți oferă o senzație de sațietate, potrivit sfatulmedicului.ro.

De asemenea, broccoli, leguma care întărește oasele și te ajută să slăbești, este bogată și în „crom”, substanță care îți poate opri pofta de dulce. Așa îți scazi și numărul de calorii și te ajută să slăbești.


Leguma care întărește oasele și te ajută să slăbești. Scade colesterolul

Pe lângă beneficiile deja menționate, leguma care întărește oasele și te ajută să slăbești, broccoli, scade colesterolul „rău”, fiindcă are un conținut bogat în fibre, betacaroten, acizi grași de tip Omega-3, vitamina și minerale.

Toate aceste substanțe benefice pentru organism contribuie la scăderea colesterolului rău din sânge.


Leguma care întărește oasele și te ajută să slăbești. Ea mai conține și mult potasiu care are rol vasodilatator - stimulează fluxul sângelui și oxigenează sângele din corp. Totodată, broccoli reglează tensiunea arterială datorită conținutului bogat în magneziu și calciu.

Leguma care întărește oasele și te ajută să slăbești are mult potasiu care ajută și la prevenirea hipertensiunii. Broccoli mai conține și antioxidanți precum luteina care luptă împotriva bolilor de inimă și împiedică îngroșarea sângelui sau depunerea grăsimilor pe artere, scrie sursa citată.


CITEȘTE ȘI:

Leguma cu multe beneficii pentru organism, consumată des de români. Scade tensiunea arterială și întărește oasele


Fructul care repară ficatul. Are efect anticancerigen, te ajută să slăbești și întărește sistemul imunitar

 

Leguma care întărește oasele și te ajută să slăbești. Întârzie îmbătrânirea și previne cancerul

Leguma care întărește oasele și te ajută să slăbești. Vitamina C din broccoli este unul dintre cei mai buni antioxidanți și previne instalarea unor afecțiuni degenerative, potrivit doc.ro. Acesta întârzie îmbătrânirea.

Antioxidanții conținuți de această legumă ne ajută să luptăm, de asemenea, împotriva radicalilor liberi și ajută la înmulțirea celulelor sănătoase, în detrimetrul celulelor cancerigene.

În acest context, trebuie să știți leguma care întărește oasele și te ajută să slăbești, te mai ajută și să previ diverse forme de cancer.

Broccoli are o puternică acțiune anticancerigenă, datorată antioxidanților pe care-i conține și are și o substanță numită indole-3-carbinol și împiedică dezvoltarea multor tipuri de cancer. Astfel, leguma care întărește oasele și te ajută să slăbești previne cancerul.

CITEȘTE ȘI:

Planta care tratează insomnia și depresia. Ajută în lupta împotriva cancerului și previne pietrele la rinichi

Fructul care menține oasele sănătoase. Previne cancerul, anemia și te ajută să slăbești

abonare newsletter