Timp Liber

Fructul care previne apariția bolilor cardiace, cu multe beneficii pentru organism. Combate cancerul și întărește sistemul imunitar

Fructul care previne apariția bolilor cardiace, cu multe beneficii pentru organism. Acest fruct este recomandat de specialiști datorită beneficiilor pe care le are asupra organismului.

Fructul care previne apariția bolilor cardiace, cu multe beneficii pentru organism. Combate cancerul și întărește sistemul imunitar/ Sursă foto: pixabay.com Fructul care previne apariția bolilor cardiace, cu multe beneficii pentru organism. Combate cancerul și întărește sistemul imunitar/ Sursă foto: pixabay.com

 

 


Fructul care previne apariția bolilor cardiace, cu multe beneficii pentru organism. Este vorba despre rodie.

 


Rodia este considerată unul dintre cele mai sănătoase fructe, având o serie de compuși vegetali benefici pentru organismul nostru. 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Împreună cu unele fructe exotice tropicale, cum ar fi mango, are calități nutriționale unice fiind, adesea numite „super fructe”, scrie ghidnutritie.ro.


Fructul care previne apariția bolilor cardiace, cu multe beneficii pentru organism. Combate cancerul

Rodia, fructul care previne apariția bolilor cardiace, cu multe beneficii pentru organism.  Consumul de rodie menține tensiunea arterială în parametri normali, prevenind infarctul miocardic și alte boli ale inimii. Antioxidanții din rodie scad, de asemenea, nivelul colesterolului „rău”, prevenind formarea cheagurilor de sânge pe artere, potrivit doc.ro.

Totodată, consumate regulat, rodiile pot prevenii dezvoltarea celulelor canceroase din organism,  datorită conținutului de flavonoizi, care sunt antioxidanți cu un puternic efect anticancerigen.


Pe lângă beneficiile menționate mai sus, rodia, fructul care previne apariția bolilor cardiace previne apariția bolii Alzheimer. Conform unui studiu, s-a demonstrat că rodiile sunt un factor important pentru sănătatea emoțională și mintală.

 

CITEȘTE ȘI:

Uleiul esențial care acționează ca un calmant. Tratează acneea și alungă greața

Ceaiul care reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Este un înlocuitor pentru cafea

 

Fructul care previne apariția bolilor cardiace, cu multe beneficii pentru organism. Întărește sistemul imunitar

Fructul care previne apariția bolilor cardiace, cu multe beneficii pentru organism. Rodia este și un aliat de încredere pentru persoanele care doresc să piardă din kilograme sănătos și rapid. Specialiștii recomandă de multe ori rodia în diete pentru reducerea greutății și menținerea colesterolului în parametri normali.

De asemenea, rodia este de ajutor și în sezonul rece. Fructul care previne apariția bolilor cardiace, cu multe beneficii pentru organism este bogat în vitamina C. 

Vitamina C ajută la stimularea producerii de anticorpi, esențiali pentru un sistem imunitar puternic.

 

CITEȘTE ȘI:

Băutura alcoolică care acționează ca un medicament. Reduce stresul, menține inima sănătoasă și te ajută să slăbești

Băutura alcoolică care tratează rapid răceala. Luptă cu anemia și scade colesterolul

abonare newsletter