Timp Liber

Fructul care previne cancerul la colon. Reduce nivelul zahărului din sânge, previne bolile de inimă și ajută memoria

Fructul care previne cancerul la colon. Are un gust dulce-acrișor, este un desert minunat, dar are și multe beneficii medicale pentru organismul nostru care ne pot salva viața.

Fructul care scade riscul de cancer la colon. Reduce nivelul de zahăr din sânge, previne bolile de inimă și ajută memoria Fructul care scade riscul de cancer la colon. Reduce nivelul de zahăr din sânge, previne bolile de inimă și ajută memoria

 

 


Fructul care scade riscul de cancer la colon. Este vorba despre vișine care au un conținut bogat de vitamine, proteine, fibre, minerale și multe beneficii pentru organism.

 


Nutriționiștii numesc vișinele „superfructe” din acest motiv. Însă dacă ne axăm pe beneficiile medicale pe care le au o să fim uimiți.

Acest fruct, vișina, este o sursă importantă de fibre care ajută la buna funcționare a digestiei și previn obezitate, care este un factor de risc în dezvoltarea cancerului de colon și a altor tipuri de cancer.


Astfel, potrivit unui studiu al Universității din Michigan, scrie sfatulmedicului.ro, consumul regulat de vișine poate să prevină cancerul de colon, reducând riscul de apariție al acestuia.

Fructul care scade riscul de cancer la colon. Reduce nivelul de zahăr din sânge

Fructul care previne cancerul la colon. Însă acesta nu este singurul beneficiu al vișinelor.


De asemenea, acest fruct are multe antocianine, adică antioxidanți, care ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge. Mai exact, vișinele reduc nivelul de zahăr din sânge, fapt pentru care sunt recomandate persoanelor cu diabet.

Nu doar atât, fructul care scade riscul de cancer la colon este util și în artrită, pe lângă reducere nivelului de zahăr din sânge. Consumul acestui fruct reduce nivelul de oxid nitric, care este o substanță asociată cu artrita și osteoartrita.


CITEȘTE ȘI:

Fructul care previne apariția bolii Alzheimer, cu multe beneficii pentru sănătate. Reduce riscul de astm și diabet


Alimentul cu multe beneficii pentru sănătate. Reglează nivelul zahărului din sânge și menține inima sănătoasă

 

Fructul care previne cancerul la colon. Previne bolile de inimă

Un alt beneficiu al fructului care scade riscul de cancer la colon este că previne bolile de inimă. Acest fruct poate să aibă beneficii impresionante ca reglarea glucozei sau grăsimii la persoanele care suferă de sindrom metabolic.

Conform studiilor, consumul acestui fruct poate să reducă riscul de accident vascular cerebral, reglează tensiunea arterială și ajută la buna circulație a sângelui, pe lângă prevenirea unor boli de inimă.

Totodată, vișina, fructul cu atâtea beneficii, te scapă de problemele de memorie și te ajută să îți îmbunătățești concentrarea. Vișinele au grijă de sănătatea creierului nostru și îi îmbunătățesc funcțiile.
 

CITEȘTE ȘI:

Fructul care întărește sistemul imunitar și oasele. Scade tensiunea arterială și îmbunătățește digestia

Condimentul pe care toți îl avem în bucătărie și combate bolile. Scade colesterolul și previne diabetul

Ultimele Stiri
abonare newsletter