Timp Liber

Ceaiul care tratează umflăturile, cu multe beneficii pentru organism. Întărește oasele și menține părul sănătos

Ceaiul care tratează umflăturile, cu multe beneficii pentru organism. Planta din care este făcut acest ceai este una dintre cele mai cunoscute plante medicinale.

Ceaiul care tratează umflăturile, cu multe beneficii pentru organism. Întărește oasele și menține părul sănătos/ Sursă foto: depositphotos.com Ceaiul care tratează umflăturile, cu multe beneficii pentru organism. Întărește oasele și menține părul sănătos/ Sursă foto: depositphotos.com

 

 


Ceaiul care tratează umflăturile, cu multe beneficii pentru organism. Este vorba despre ceaiul de coada calului. Coada calului este una dintre cele mai cunoscute plante medicinale care se găsește în Europa și în America de Nord. Această plantă este cunoscută pentru beneficiile sale încă din Antichitate. 

 


Consumata sub formă de suc, ceai sau tinctură, coada calului este folosită pentru tratarea mai multor afecțiuni, de la bolile renale, artrită, tuberculoză și afecțiunile vezicii biliare și până la ameliorarea umflăturilor ori scăderea în greutate, potrivit doc.ro.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Ceaiul care tratează umflăturile, cu multe beneficii pentru organism. Întărește oasele

Ceaiul din coada calului, ceaiul care tratează umflăturile, cu multe beneficii pentru organism. Datorită conținutului ridicat de potasiu și flavonoide, ceaiul de coada calului poate reduce umflăturile și să combată retenția de apă din organism. Pe lângă această proprietate, acest ceai poate reduce și inflamațiile, potrivit dozadesanatate.ro.


De asemenea, ceaiul din coada calului conține cantități mari de siliciu. Conform ultimelor studii, această minerală este responsabilă pentru menținerea oaselor sănătoase și prevenirea anumitor boli, precum osteoporoza.

Ceaiul din coada calului poate preveni bolile aparatului urinar, cum ar fi cistita și pietrele la rinichi.


 

CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care întărește sistemul imunitar, cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești și ajută la eliminarea pietrelor la rinichi

Băutura care previne infarctul. Ajută la hipertensiune și scade colesterolul

 

Ceaiul care tratează umflăturile, cu multe beneficii pentru organism. Menține părul sănătos

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, ceaiul din coada calului este un adjuvant și pentru menținerea părului sănătos. Siliciul din compoziția ceaiului ajută la creșterea mai rapidă a părului,  precum și la repararea firelor de păr distruse.

Pe lângă că menține părul sănătos, ceaiul din coada calului, ceaiul care tratează umflăturile, cu multe beneficii pentru organism, întărește unghiile. 

 

Sursă foto: depositphotos.com

 

CITEȘTE ȘI:

Condimentul care menține inima sănătoasă. Previne diabetul și întărește sistemul imunitar

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen. Te apără de bolile de inimă, cancer și te ajută să slăbești rapid

Ultimele Stiri
abonare newsletter