Timp Liber

Băutura românească cu multe beneficii pentru organism. Reduce colesterolul și tratează bolile de rinichi

Băutura românească cu multe beneficii pentru organism. Această băutură tratează bolile și previne inflamațiile, între multe altele.

Băutura românească cu multe beneficii pentru organism. Reduce colesterolul și tratează bolile de rinichi/ foto: doftoria.ro Băutura românească cu multe beneficii pentru organism. Reduce colesterolul și tratează bolile de rinichi/ foto: doftoria.ro

 

 


Socata este băutura românească cu multe beneficii pentru organism, care ne poate ajuta să tratăm multe boli sau chiar simptomele alergiilor.

 


Această băutură românească este bogată în acizi grași Omega-3 și Omega-6, potasiu, fenoli și flavonoide, acid folic, vitaminele C și A, conform doftoria.ro, datorită plantei din care e făcută.

Socata este recomandată planta este recomandată în cazurile de psoriazis, astm, rinită alergică și alte probleme, datorită beneficiilor pe care le are pentru organism.


Băutura românească cu multe beneficii pentru organism. Reduce colesterolul

Socata, băutura românească cu multe beneficii pentru organism, poate să ne facă foarte mult bine și să ne îmbunătățească sănătatea. Între beneficiile medicale pe care le are asupra organismului nostru se numără și reducerea colesterolului.

În general, socata sau remediile din soc previn anumite boli de inimă și reduc nivelul de colesterol din sânge.


De asemenea, această băutură românească este benefică și răceli, reumatism sau constipație și elimină surplusul de apă din țesuturi.

CITEȘTE ȘI:


Pălinca de prune, beneficii incredibile pentru organism: previne infarctul, bolile și stimulează memoria


Băutura alcoolică care te ajută să slăbești. Ajută la sănătatea inimii și scade riscul de diabet

 

Băutura românească cu multe beneficii pentru organism. Tratează bolile de rinichi

Băutura românească cu multe beneficii pentru organism, socata, mai poate să ne ajute în multe feluri. Unul dintre acestea este faptul că poate să trateze bolile de rinichi.

Pe lângă că tratează bolile de rinichi, ea tratează și retenția de apă și infecțiile urinare.

Această băutură alcoolică românească este foarte eficientă și în calmarea inflamația gâtului și este un bun remediu natural în cazul gingivitei. Socata stimulează sistemul imunitar și este foarte recomandată în cazuri de gripă sau răceală.

CITEȘTE ȘI:

Băutura alcoolică care menține inima sănătoasă. Scade colesterolul și are puține calorii

Condimentul care grăbește vindecarea bolilor. Ține diabetul sub control, reduce riscul de cancer și te ajută slăbești

Ultimele Stiri
abonare newsletter