Timp Liber

Băutura alcoolică care menține inima sănătoasă. Scade colesterolul și are puține calorii

Băutura alcoolică care menține inima sănătoasă. Alcoolul, consumat fără a face excese, poate avea mai multe beneficii asupra sănătății organismului.

Băutura alcoolică care menține inima sănătoasă. Scade colesterolul și are puține calorii. Băutura alcoolică care menține inima sănătoasă. Scade colesterolul și are puține calorii.

 

 


Băutura alcoolică care menține inima sănătoasă. Se vorbește adesea despre beneficiile pe care le poate avea un pahar de vin roșu consumat zilnic, însă mai puțin sunt aduse în discuție avantajele vinului alb.

 


Unul dintre beneficiile vinului alb, consumat cu moderație, este faptul că ajută la reglarea funcției cardiovasculare. Vinul alb ajută la păstrarea sănătății inimii, protejând interiorul acesteia și vasele de sânge din regiunea cardiovasculară.

Băutura alcoolică care menține inima sănătoasă. Te ajută să slăbești

Un alt aspect de luat în considerare este faptul că un pahar de vin roșu conține doar în jur de 70 de calorii, făcându-l, deci, indicat pentru persoanele aflate la dietă și care nu doresc să se îngrașe. Așadar, un pahar de vin alb consumat alături de o masă sănătoasă și săracă în calorii este combinația perfectă dacă nu vrei să acumulezi kilograme.


Vinul alb conține vitaminele B2, B3 și B6, esențiale pentru buna funcționare a organismului, dar și potasiu, fier, mangan, calciu, magneziu, zinc ori fosfor. De asemenea, antioxidanții din vinul alb ajură la reducerea inflamațiilor, iar această băutură alcoolică ajută inclusiv la o calitate mai bună a somnului.

CITEȘTE ȘI:


Băutura alcoolică care te ajută să slăbești. Ajută la sănătatea inimii și scade riscul de diabet

 

Cea mai sănătoasă băutură alcoolică. O consumăm fără a ști câte beneficii are pentru organism

 


Băutura alcoolică care menține inima sănătoasă. Ajută la digestie și relaxează organismul

Vinul alb mai ajută și la digestie, oferă energie și totodată, consumat cu moderație seara, ajută la relaxarea organismului.

Cu toate acestea, este foarte important ca cei care consumă alcool să țină cont că acesta, consumat în cantități mari, devine un real pericol pentru organism și favorizează apariția unor boli grave precum anumite tipuri de cancer ori bolile hepatice.

CITEȘTE ȘI:

Condimentul care grăbește vindecarea bolilor. Ține diabetul sub control, reduce riscul de cancer și te ajută slăbești

Planta care luptă împotriva cancerului, cu multe beneficii pentru organism. Menține inima și oasele sănătoase

Alimentul care protejează și repară ficatul. Te ajută să slăbești și previne cancerul

Ultimele Stiri
abonare newsletter