Timp Liber

Planta TOXICĂ ce provoacă boli grave de rinichi. Cauzează avortul și favorizează apariția cancerului

Planta toxică ce provoacă boli grave de rinichi. Deși această plantă poate să fie un adevărat remediu naturist, consumul intern favorizează apariția cancerului din cauza unor substanțe toxice.

Planta TOXICĂ ce provoacă boli grave de rinichi. Poate cauza avortul și favorizează apariția cancerului Planta TOXICĂ ce provoacă boli grave de rinichi. Poate cauza avortul și favorizează apariția cancerului

 

 


Planta toxică ce provoacă boli grave de rinichi este mărul lupului, cunoscută și ca dalac, fasolea cioarei, cucurbeata, cucurbetica, lepadatoare și multe altele.

 


Este o plantă medicinală, între cele mai puternice din România, dar dacă nu este utilizată cum trebuie este extrem de toxică.

Multi fitoterapeuți recomandă tratamente cu mărul lupului în cazul unor boli, dar trebuie să fim foarte atenți pentru că dacă este consumat greșit poate să ne facă mult mai mult rău decât bine, conform sfatnaturist.ro.


Planta TOXICĂ ce provoacă boli grave de rinichi. Favorizează apariția cancerului

Unele studii arată că mărul lupului este o plantă toxică ce provoacă boli grave de rinichi și favorizează apariția cancerului, potrivit sursei citate, chiar dacă are proprietăți anticancerigene când este utilizată sub formă de tratament. O boală gravă de rinichi pe care o provoacă se numește nefropatie endemica balcanică. Totodată, există riscul de apariție a cancerelor aparatului urinar.

Această plantă poate fi foarte toxică dacă din cauza unei substanțe pe care o are, anume acidul aristolochic. Acesta este implicat în formarea tumorilor canceroase.


Mulți oameni din preajma Dunării, în Serbia, Croația, Bulgaria și România s-au îmbolnăvit fiindcă au ingerat părți ale acestei plante toxice când au consumat făină contaminată cu aceasta, fiindcă planta a crescut în culturile de cereale.

CITEȘTE ȘI:


Planta ce întărește imunitatea, cu beneficii pentru organism. Tratează bolile de inimă și curăță rinichii


Condimentul care previne cancerul. E eficient în vindecarea ulcerului și te ajută să slăbești sănătos

Planta TOXICĂ ce provoacă boli grave de rinichi. Poate cauza avortul

Planta toxică ce provoacă boli grave de rinichi are și multe alte efecte negative asupra corpului nostru dacă nu o folosim corect.

Fiind o plantă toxica din cauza acidului aristolochic se evită consumul intern pentru că poate provoaca intoxicații, grețuri, vărsături, diaree, urinari dese sau hemoragii uterine, scrie remediilenaturii.ro. De asemenea, această plantă toxică poate provoca avort.

Această plantă toxică ce poate provoca boli grave de rinichi crește în flora spontană din toată țara prin cranguri, la marginea pădurilor, drumurilor și a căilor ferate. O mai puteți vedea pe terenuri cultivate sau în livezi și vii.

CITEȘTE ȘI:

Planta ce vindecă inima, cu multe beneficii pentru organism. Previne cancerul și te ajută să slăbești

Cea mai sănătoasă carne care te ajută să slăbești. Tratează insomnia și întărește sistemul imunitar

Ultimele Stiri
abonare newsletter