Timp Liber

Băutura alcoolică benefică pentru organism. E bună pentru inimă și arde grăsimile, te ajută să slăbești

Băutura alcoolică cu beneficii pentru organism. Această băutură este benefică pentru inimă, ajută la prevenirea cancerului și te ajută să slăbești.

Băutura alcoolică cu beneficii pentru organism. E bună pentru inimă și arde grăsimile, te ajută să slăbești Băutura alcoolică cu beneficii pentru organism. E bună pentru inimă și arde grăsimile, te ajută să slăbești

 

 


Ce băutură alcoolică ar putea avea atâtea beneficii pentru organism? Ei bine, e vorba de vinul roșu.

 


Cercetările arată că un pahar de vin roșu pe zi poate furniza ceva mai mult decât o mică relaxare și ajută de fapt sănătatea corporală.

În această situație vorbim despre consumul moderat al vinului roșu. Consumul excesiv al oricărei băuturi alcoolice dăunează grav sănătății. Află mai multe despre beneficiile vinului roșu mai jos.


Băutura alcoolică cu beneficii pentru organism. Bună pentru inimă  

Atâta timp cât vinul roșu este băut moderat, acesta este bun în sănătatea inimii. Un studiu de la spitalul Rhode Island arată că vinul roșu poate aduce îmbunătățiri cardiovasculare, dar și că are antioxidanți, antiinflamatori și proprietăți excelente.

Potrivit sfatulmedicului.ro, băutura alcoolică cu beneficii pentru organism despre care am vorbit mai sus poate să scadă riscul de apariție a cancerului:


„- Cancerul de plămâni - fiecare pahar de vin roșu consumat zilnic, reduce riscul cancerului de plămâni cu 13%.
- Cancerul de prostată - 4 sau mai multe pahare de vin roșu pe săptămână ajută la diminuarea riscului de cancer de prostată cu 50% și riscul manifestării unei forme agresive de cancer de prostată cu 60%.
- Cancerul mamar - consumul moderat de vin roșu se pare că ar reduce riscul apariției cancerului mamar. Cu toate acestea, consumul a mai mult de 1-2 pahare de alcool pe zi, se pare că mărește riscul apariției a cancerului de sân la femei, așadar, moderația este cheia”, scrie sursa citată.

CITEȘTE ȘI:


Cea mai TOXICĂ băutură alcoolică. Riscul de a face ciroză este crescut


Băutura iubită de tineri, foarte nocivă pentru organism. Poate provoca boli de inimă sau ficat

Băutura alcoolică cu beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești - arde grăsimile

Băutura alcoolică cu beneficii pentru organism, vinul roșu, mai are și alte efecte pozitive, în special asupra corpului nostru. Acesta te ajută să slăbești fiindcă arde grăsimile. Vinul roșu poate ajuta în curele de slăbire.

Un studiu realizat la Universitatea din Oregon arată că strugurii roșii care se gasesc în unele tipuri de vin pot ajuta oamenii să gestioneze obezitatea și un ficat gras, datorita unei anumite substanțe chimice existente în compozitia lor, numita acid elagic, scrie avecrisdrinks.ro. Substanța respectivă încetinește procesul de creșterea al celulelor grase.

De asemenea, această substanță împiedică crearea altor celule de acel fel noi. Aceste acțiuni stimulează metabolizarea acizilor grași în celulele hepatice.

CITEȘTE ȘI:

Cea mai sănătoasă băutură alcoolică. O consumăm fără a ști câte beneficii are pentru organism

Băutura care ajută la sănătatea creierului. Un pahar pe zi te scapă de boli și te ajută să slăbești

Ultimele Stiri
abonare newsletter