Timp Liber

Planta care tratează durerile de dinți. Calmează durerile de articulații și tratează astmul și bolile respiratorii

Planta care tratează durerile de dinți este o plantă aromată care are multe beneficii medicinale asupra organismului, pe care puțini dintre noi le știm. Ea este numită și planta care alungă oboseala, stresul sau depresia.

Planta care tratează durerile de dinți. Luptă împotriva durerilor de articulații și a bolilor respiratorii/ sursă foto: kudika Planta care tratează durerile de dinți. Luptă împotriva durerilor de articulații și a bolilor respiratorii/ sursă foto: kudika

 

 


Acestă planta „binefăcătoare” care tratează duerile groaznice de dinți are foarte multe proprietăți și se poate utiliza în multe forme, între care ca ceai, condiment sau ulei esențial.

 


Planta care tratează durerile de dinți este maghiranul, care este bogată și în vitaminele E, K, în fier, calciu, acizi fenolici și alte substanțe benefice pentru organismul nostru.

Între efectele extraordinare pe care le are asupra sănătății noastre se numără și efectele antibacteriene, antispasmice, antifungice, sedative și calmante, chiar aproape tranchilizante.


Planta care tratează durerile de dinți. Durerile de articulații

Planta care tratează durerile de dinți, maghiranul, când vine sub formă de ulei esențial și cu aplicații externe, este excelent împotriva durerilor de articulații și durerilor musculare. Conform lataifas.ro, el calmează durerile de articulații și durerile de spate, dacă adaugi câteva picături din acest ulei esențial în apa fierbinte cu care face baie.

De asemenea, această planta ce tratează durerile de dinți este foarte bună în cazurile loviturilor, entorselor, picioarelor sau mâinilor rigide și articulațiilor înțepenite. Chiar și în cazul vânătăilor uleiul esențial din această plantă face minuni.


Maghiranul mai este cunoscut și pentru efectele sale pozitive în cazurile de tulburări digestive sau nervoase sau când apar mâncărimi ale pielii, este benefic la pielea aspră sau la părul uscat.

CITEȘTE ȘI:


Planta care acționează ca un analgezic puternic. Calmează durerile articulare și tratează bolile de ficat


Planta care luptă împotriva cancerului, cu multe beneficii pentru organism. Menține inima și oasele sănătoase

 

Planta care tratează durerile de dinți. Boli respiratorii

Planta care tratează durerile de dinți este foarte eficientă și în tratarea bolilor respiratorii sau chiar a celor circulatorii. Ceaiul de maghiran este foarte bun în cazul persoanelor care suferă de astm, bronșită, tuse spastică, gripă sau alte boli respiratorii.

Ceaiul din această plantă cu beneficii extraordinare este recomandat în special datorită efectului său calmant.

În același timp, maghiranul sau planta care tratează durerile de dinți este recomandat pentru stimularea digestiei, calmarea colicilor gastro-intestinale, în cazuri de gastrite hipoacide, balonări sau chiar în cazurile de anorexie.

CITEȘTE ȘI:

Simptomele diabetului: Primele simptome la apariția diabetului în organism

Simptomele cancerului: două indicii la apariția cancerului în organism

abonare newsletter