Timp Liber

Simptomele diabetului: Primele simptome la apariția diabetului în organism

Simptomele diabetului: primul simptom la apariția diabetului zaharat în organism. Diabetul este o afecțiune tot mai des întâlnită, dar pe care de multe ori nu o identificăm decât foarte greu.

Simptomele diabetului: Primele simptome la apariția diabetului în organism Simptomele diabetului: Primele simptome la apariția diabetului în organism

 

Simptomele diabetului: primul simptom la apariția diabetului zaharat în organism. Diabetul este o afecțiune tot mai des întâlnită, dar pe care de multe ori nu o identifică decât foarte greu.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Simptomele diabetului sunt subtile și greu de observat. Mulți oameni trăiesc cu diabet tip 2 fără să își dea seama, deoarece simptomele nu sunt atât de agresive și destul de comune cu alte afecțiuni.

Diabetul zaharat depistat rapid poate fi tratat și previne complicațiile diabetului. Dacă nivelul glicemiei este prea mare, e recomandat să consultați de urgență un medic diabet specialist. 


Simptomele diabetului zaharat diferă de la om la om în funcție de organism. În foarte puține cazuri simptomele întâlnite de o persoană se repetă și la altele. Cu toate astea, cele mai frecvente simptome diabet sunt senzația de sete crescută, urinarea crescută, senzația de oboseală sau pierderea în greutate.

Simptome diabet sfaturi bolnavi diabet

Cele mai comune simptome diabet sunt aftele, tăieturile și rănile care se vindecă greu, vedere încețoșată sau foamea crescută. Experții recomandă consultarea unui medic dacă aveți oricare dintre simptomele diabetului tip 2.


CITEȘTE ȘI:

Alimentul care reduce tensiunea arterială. Cum poți reduce tensiunea arterială

Fructul care previne oboseala și insomnia. Reduce riscul de astm, cancer și are multe beneficii pentru organism

Diabetul poate fi tratat doar cu un regim, dacă nu aveți nevoie de insulină. Este important să consumi mai multă apă pentru controlul glucozei, deoarece permite organismului să elimine orice exces de zahăr.


Nivelul ridicat de zahăr din sânge, cunoscut sub numele de hiperglicemie, poate afecta persoanele cu diabet zaharat de tip 1 și tip 2, precum și femeile însărcinate cu diabet.

Simptome diabet. Glicemia perfectă

Un om care nu a mâncat timp de 8 ore ar trebui să aibă sub 100mg/ dL. De asemenea, ar trebui să aibă mai puțin de 140 mg / dL la 2 ore după masă. În timpul zilei glicemia scade și pentru un om normal nivelul zahărului varianză între 70 și 80 mg / dL. În cazul anumitor oameni, valoare normală este de 60, în timp ce pentru alții de 90.


Glicemia reprezintă concentrația de zahăr din sânge. În țara noastră,  glicemia este exprimată în miligrame pe decilitru (mg/dl), în timp ce în multe tari europene, este masurata in milimoli pe decilitru (mmol / dl).

 

CITEȘTE ȘI:

Fructul care previne apariția bolii Alzheimer, cu multe beneficii pentru sănătate. Reduce riscul de astm și diabet

Leguma care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Previne diabetul și menține ficatul sănătos

Ultimele Stiri
abonare newsletter