Actualitate

Simptomele cancerului: două indicii la apariția cancerului în organism

Simptomele cancerului sunt greu de identificat la început, dar două indicii vizibile sunt prezente în organism.

Simptomele cancerului, primele semne ca ai o problemă

 

Simptomele cancerului pot fi identificate greu în stagiul incipient al bolii. Unul dintre primele indicii, este reprezentat de două culori care apar în urină. 


 

Cancerul rezultă din pierderea controlului asupra celulelor care se extind și declanșează creșterea tumorilor. Pe măsură ce celulele se dezvoltă, crește și capacitatea lor de a se răspândi în organism, moment în care devin dificil de tratat.

Cancerul a devenit una dintre cele mai frecvente afecțiuni în rândul oamenilor și anumite studii indică faptul că 1 din 3 oameni vor avea cancer până la finalul vieții. Cancerul este o boală grea, dar poate fi tratat dacă este depistat devreme. Există multe tipuri de cancer, unele mai ușor de tratat, altele mai greu. 


Cele mai mari șanse de supraviețuire le au persoanele care au cancer, dar îl depistează devreme. Cunoașterea simptomelor este esențială pentru ca boala să nu evolueze rapid.

Simptomele care indică cancerul

Doctorul Monika Wassermann a explicat într-un articol că unele culori ale urinei pot indica că organismul se îmbolnăvește progresiv.


Expertul a explicat: „Urina colorată roșie sau roz poate semnala că aveți cancer”

Planta cu beneficii pentru organism. Ceaiul din această plantă reduce colesterolul și ajută digestia


Planta care previne anemia. Scade riscul infarctului și reglează tensiunea arterială

„Cele două culori înseamnă că urina dumneavoastră adăpostește celule roșii din sânge, un semnal de alarmă pentru o infecție, cancer sau boală de rinichi.”


Urina roz și roșie este un indiciu care indică o tumoare în zona vezicii. Culoarea urinei se schimbă doar odată ce tumorea respectivă produce un nivel suficient de mare de sânge. Chiar dacă apare o singură dată în urină, sângele este un semn important cu privire la apariția cancerului. Acest simptom nu este dureros, dar este extrem de important ca sănătate să fie menținută.

Cum identifici cancerul la vezica urinară
 

Cancerul vezicii urinare este diagnosticat în general după ce o persoană informează medicul că a urinat cu sânge. 

Testul care se administrează în general pacienților pentru a determina dacă aceștia au cancer este cunoscut sub numele de citologie, un test în care urina este studiată la microscop. De asemenea, poate apărea alături de alte simptome, cum ar fi durerea de spate pe o parte, pierderea poftei de mâncare și umflarea picioarelor. Multe dintre simptomele cancerului apar din cauza unei alimentații nesănătoase, fiind consumate multe produse toxice.

Simptomele cancerului pot varia de la caz la caz, în funcție de cât de avansată este boala în organism.

Dacă boala se răspândește la ficat, de exemplu, poate provoca dureri abdominale sau icter, în timp ce cancerul care s-a răspândit la plămâni este probabil să provoace tuse sau dificultăți de respirație.

CITEȘTE ȘI:

Ceaiul perfect pentru primăvară. Băutura care te ferește de cancer

Planta care luptă împotriva cancerului, cu multe beneficii pentru organism. Menține inima și oasele sănătoase

Ultimele Stiri
abonare newsletter