Politică

Adriana Cristian (USR), clujeanca propusă de Dreapta Unită pe loc eligibil la alegerile europarlamentare: „Vreau să existe sistem de învățământ axat pe abilități”

Adriana Cristian ar putea reprezenta România în Parlamentul European. FOTO: Adriana Cristian (USR)/ Facebook
Adriana Cristian (USR), candidată a Alianței Dreapta Unită la alegerile europarlamentare, a vorbit pentru monitorulcj.ro despre ce fel de europarlamentar și-ar dori să fie, în condițiile în care se numără printre puținele femei care candidează și printre și mai puținele care se regăsesc pe locuri eligibile.
Politică

Inițiative legislative de debirocratizare a instituțiilor și sprijin pentru antreprenori. Deputatul USR Viorel Băltărețu: „O gură de oxigen pentru mediul privat, afectat profund de taxe și reglementări inutile”.

Deputatul Viorel Băltărețu (USR), conferință de presă despre inițiativele legislative de sprijinire a mediului privat și eficientizare a instituțiilor, din actuala sesiune parlamentară/Foto: monitorulcj.ro
Mediul privat a fost impactat negativ de măsurile fiscale și noile taxe aplicate de Guvernul PSD-PNL. Deputatul USR Viorel Băltărețu a inițiat o serie de proiecte legislative menite să debirocratizeze instituțiile și să ofere facilități pentru antreprenori. „Mediul privat are nevoie de o legislație coerentă pentru a se dezvolta”, arată deputatul clujean.
abonare newsletter
banners