Externe

Declarația finală a Summitului NATO: Sprijin pentru regiunea Mării Negre și Republica Moldova. Suport militar de 40 de miliarde de euro oferit Ucrainei, „pentru anul viitor”.

Declarația finală a Summitului NATO afirmă importanța strategică a Mării Negre și sprijinul pentru Republica Moldova și Ucraina|Foto: NATO Facebook.com
NATO a decis la summitul de la Washington că va ajuta Ucraina cu 40 de miliarde de euro în ceea ce privește acțiunile sale militare, pentru anul viitor. Declarația finală a Summitului NATO susține importanța strategică pe care regiunea Mării Negre o are pentru alianță.
Externe

Cu se s-a ales Moldova în urma Summitului CPE? Maia Sandu: „Suntem o familie puternică și unită, care acționează împreună pentru a face continentul european mai pașnic”

Summitul Comunității Europene, Republica Moldova/Foto: Administrația Prezidențială Facebook.com
Summitul Comunității Europene, un eveniment de o însemnătate deosebită pentru Moldova, s-a încheiat, joi, cu o conferință de presă susținută de Maia Sandu. Statul vecin a obținut un program de parteneriat cu Uniunea Europeană, facilități în domeniul comunicațiilor și asistență financiară.
Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners