Actualitate

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân din Florești: „Eutanasierea nu este o soluție viabilă”. Ce trebuie să faci pentru a te înscrie?

Un program care prevede sterilizarea gratuită a câinilor cu stăpân, adresat locuitorilor din Florești, a fost inițiat de primăria comunei. Cei cu domiciliul în Florești au ocazia de a-și steriliza gratuit câinii, costurile procedurii fiind suportate din bugetul local al primăriei. Doritorii trebuie să depună o cerere și câteva acte, proiectul fiind deja adoptat de autoritățile locale.
Actualitate

ANSVSA: Proprietarii câinilor care nu sunt rasă trebuie să-i ducă la sterilizat

Toți câinii cu stăpân din România vor trebui identificați și înregistrați în decurs de șase luni de la intrarea în vigoare a normelor metodologice privind gestionarea câinilor fără stăpân, a declarat președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), Vladimir Mănăstireanu.

Actualitate

Acţiune de sterilizare a câinilor în localitatea clujeană Iclod

Un maraton de sterilizare şi microcipare gratuită a câinilor, a avut loc, în perioada 13-15 iulie 2013, în localitatea clujeană Iclod. Acţiunea a fost organizată de către asociaţia de protecţie a animalelor NUCA în colaborare cu mai multe asociaţii de protecţia animalelor din Germania şi Olanda.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners