Actualitate

Remus Lăpușan (PSD Cluj): „Spitalul Regional de Urgență este un al doilea manifest regional pe care Clujul îl propune următoarelor generații!” (P)

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, Remus Lăpușan, candidat la funcția de consilier județean din partea PSD Cluj, alături de candidații partidului pentru Primăria Cluj-Napoca, Aurelia Cristea, respectiv Consiliul Județean Cluj, Alexandru Cordoș, la inaugurarea lucrărilor la Spitalul Regional de Urgență Cluj, sămbătă, 17 mai 2024 | Foto. PSD Cluj
„Spitalul Regional de Urgență Cluj va fi pentru minim 2-3 generații, un adevărat portavion al medicinii clujene, care, la braț cu UMF Cluj, trebuie să devină a doua industrie a Clujului, regională, europeană”, susține Remus Lăpușan, candidat la funcția de consilier județean din partea PSD.


Sănătate

Prima lopată „a spart solul” la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj. Simbolic, lucrările au început. Spitalul trebuie finalizat până în 2027!

„Ce se întâmplă aici este un moment de istorie şi în egală măsură un moment care demonstrează eficienţa capacităţii noastre de a munci împreună”, a spus primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, la evenimentul de „spargere a solului” la Spitalul Regional de Urgență Cluj | Foto: Oana Doroșenco, monitorulcj.ro
Sâmbătă, 18 mai, au început simbolic lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj. Spitalul trebuie finalizat până în 2027 și va funcționa ca spital de urgență de nivel înalt. Primarul Emil Boc a anunţat, în cadrul evenimentului, și demararea lucrărilor la primul tronson al Centurii Metropolitane, precum şi la metrou, și lărgirea la 6 benzi a drumului Cluj-Florești, pentru a asigura accesul la Spitalul Regional de Urgenţă.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners