Actualitate

O comună din judeţul Cluj s-a transformat în locul de întâlnire al tuturor hipioţilor lumii

O comună situată la poalele masivului Vlădeasa din Munţii Apuseni a devenit, timp de o lună, locul de întâlnire al unor tineri veniţi din toate colţurile lumii pentru a promova pacea, comuniunea cu natura, respectul şi libertatea. Fără telefoane mobile, fără noţiunea timpului şi fără reguli, tinerii veniţi de la mii de kilometri depărtare trăiesc un stil de viaţă care pentru mulţi pare imposibil de trăit.


Actualitate

PREMIERĂ Doi tineri parcurg mii de kilometri prin Europa să promoveze Clujul pentru titlul de Capitală Culturală Europeană FOTO

Doi bloggeri clujeni au pornit duminică în aventura vieţii lor. Timp de 35 de zile, ei vor vizita 16 oraşe din Europa, foste, actuale și viitoare Capitale Culturale unde vor promova Clujul ca destinație turistică, oraș Capitală Europeană a Tineretului 2015 și ca posibilă viitoare Capitală Culturală Europeană.

Actualitate

FOTO - Emil Boc a promovat Clujul la cel de-a al 25-lea Congres al puterilor locale și regionale de la Strasbourg

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca a promovat, miercuri, oraşul pe care îl reprezintă, la cel de-a al 25-lea Congres al puterilor locale și regionale, desfășurat la Strasbourg, Franța, în perioada 29-31 octombrie 2013. Cu această ocazie, au fost prezentate celor peste 400 de participanți specificul regiunii noastre, oportunitățile de afaceri și turism precum și proiectele de viitor ale Clujului.

Actualitate

Consiliul Judeţean Cluj a plecat în vacanță, o săptămână, la Strasbourg

Conducerea Consiliului Judeţean Cluj, mai mulţi consilieri, dar şi angajaţi ai instituţiei, au plecat pentru o săptămână la Strasbourg pentru a participa la un congres al autorităţilor locale şi regionale al Consiliului Europei. Alături de aceştia, la Strasbourg, participă şi reprezentanţii primăriilor din judeţul Cluj, în frunte cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Potrivit participanţilor, acestă vizită are drept scop promovarea Clujului.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners