Actualitate

A fost lansat videoclipul oficial al piesei "Yodel it". Ilinca și Alex Florea, reprezentanții României la Eurovision, promovează Clujul - VIDEO

Videoclipul piesei ”Yodel it!”, pe care Ilinca şi Alex Florea o vor interpreta pe scena Eurovision, la Kiev, a fost lansat oficial vineri. Filmările au durat trei zile și au fost făcute la Cluj-Napoca.

Filmările au avut loc în Cluj-Napoca și au pus în valoare unele dintre cele mai frumoase locuri din orașul natal al artistei.

Câștigătorii Eurovision au filmat clip pentru piesa ”Yodel it!”, cu care vor reprezenta România la marea finală de la Kiev a competiției muzicale europene. Filmările au avut loc în Cluj, în Parcul Central, în Piața Unirii, apoi în fața Teatrului Național și de acolo s-au încheiat la înălțime, pe acoperișul unei clădiri.


“Ne-am distrat foarte tare la filmări! Am fost pentru prima oară la Cluj și am descoperit cât de frumos este orașul”, a spus Alex Florea.

La finalul videoclipului, pentru câteva secunde Clujul este promovat prin apariția pe ecran a "Visit Cluj", ce reprezintă de fapt un proiect de informare turistică a orașului. De altfel, clipul a fost susținut de Primăria municipiului Cluj-Napoca.


Ilinca și Alex Florea vor interpreta piesa ”Yodel it!” pe scena de la Kiev, cu semifinalele pe 9 si 11 mai si finala pe 13 mai.

În prezent, Ilinca și Alex sunt în turneu de promovare în capitale precum Londra, Amsterdam și Madrid.


În 2014, Ilinca Băcilă a devenit cunoscută în urma participării la Vocea României, uimind prin abilitatea ei de a face yodeling. Artista provine dintr-o familie de muzicieni și a participat la numeroase festivaluri din țară.

abonare newsletter