Actualitate

Petiție pentru susținerea afacerilor din centrul Clujului, afectate de șantierul extins de pe strada Universității. „Nu sunt doar locuri de muncă, ci și piloni ai culturii și tradiției locale”.

Strada Universității, în șantier/Foto: monitorulcj.ro
Afacerile locale din industria ospitalității, situate în centrul Clujului, sunt afectate de șantierul prelungit de pe strada Universității. „Într-un proiect de construcție prelungit și înghesuit, nicio afacere nu poate înflori, iar existența noastră este amenințată”, arată proprietarii din zonă.

Actualitate

Marhaba Steak & Breakfast Restaurant, desemnat de Google, cel mai bun restaurant de tip "Steak-House" din Cluj-Napoca, la începutul anului 2023! (P)

Bazat pe un top al celor mai bune restaurante din Cluj, în primul trimestru al anului 2023, la categoria "Steak-House Restaurants" (restaurante specializate în gătirea cărnii de vită pe grătar), Google pozitionează "Marhaba Steak & Breakfast Restaurant" ca fiind restaurantul cu cea mai bună evaluare la categoria sa în orașul Cluj dar și în Romania, obținand ce-a mai mare notă, respectiv 4,9 din 5!abonare newsletter
banners