Actualitate

Tişe îşi impresionează votanţii pe Facebook? “Nu vom abandona dezvoltarea aeroportului”! Declaraţiile preşedintelui Consiliului Judeţean care demonstrează contrariul

Se apropie alegerile locale, iar politicienii Clujului iau cu asalt Facebook-ul unde se laudă, fără a fi deranjaţi sau întrerupţi de nimeni, în faţa viitorilor votanţi. Un astfel de exemplu este şi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe. “Tu ştii cum se dezvoltă judeţul” este sloganul sub care Tişe încearcă să îi impresioneze pe alegătorii Clujului.
Actualitate

Aeroportul Cluj ţinteşte 5 milioane de pasageri. Cât de pregătit este

Conducerea Aeroportului şi cea a Consiliului Judeţean Cluj au planuri mari în ceea ce priveşte dezvoltarea aeroportului, după ce miercuri s-a înregistrat, cu o lună mai devreme faţă de anul trecut, pasagerul cu numărul 1.000.000. Deocamdată, s-au găsit soluţii pentru a susţine un trafic de trei milioane de pasageri.

Actualitate

Trei motive pentru care intermodalul este viitorul în transporturi

Într-un articol de specialitate despre beneficiile implementării transportului intermodal, autorii susţin că peste tot în lume serviciile de transport feroviar sunt într-o continuă extindere. Pe scurt, cele trei motive identificate de autorii articolului sunt: politicienii îl vor (n.red. transport intermodal), călătorii îl doresc, industria o cere.

Economie

Iohannis la Blaj: „Este esenţială pentru România creşterea cheltuielilor alocate cercetării şi dezvoltării”

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, sâmbătă, la Blaj, pentru a participa la Bosch Innovation Day, eveniment organizat de concernul german Bosch Rexroth, şeful statului fiind întâmpinat cu aplauze şi scandări favorabile de către cele aproximativ 500 de persoane prezente la eveniment. Preşedintele a declarat, în cursul evenimentului, că atragerea de investiţii străine este „o prioritate majoră pentru România”.

Actualitate

Planurile lui Uioreanu pentru Cluj în 2014

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a realizat o listă de priorităţi pentru 2014, multe dintre acestea fiind proiecte începute anul trecut şi nefinalizate. Printre acestea se numără Centrul de management integrat al deşeurilor şi continuarea modernizării aeroportului. Mai mult, Uioreanu a declarat că se află în tratative cu Turkish Airlines pentru dezvoltarea unei curse Cluj-Istanbul.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners