Politică

Tema descentralizării fondurilor europene, pe agenda AMR. Emil Boc: „Au fost discuții pragmatice. Cei care produc 70% din PIB-ul României au primit respect”

Ședința Asociației Municipiilor din România/ captură foto Nicolae Ciucă Facebook.com
Tema descentralizării și asumării proiectelor derulate de municipii a reprezentat unul dintre subiectele principale din cadrul adunării generale a Asociației Municipiilor din România, coordonate de Emil Boc. Edilul Clujului a susținut că în urma discuțiilor concrete, Bucureștiul și-a arătat deschiderea pentru a sprijini municipiile care implementează peste 75% din proiectele europene.
Politică

Tișe se raliază cu președintele CJ Timiș: „Dumnezeii luptei cu COVID-19 de la București impun decizii aberante”

Tișe se raliază cu președintele CJ Timiș și cere descentralizarea deciziei privind carantina: „Dumnezeii luptei cu COVID-19 de la București impun decizii aberante”
Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, critică autoritățile de la București și cere descentralizarea deciziei privind carantina. Reacția vine după ce omologul său din Timiș, Alin Nica a declarat că „Bucureștiul nu înțelege Timișoara, cum n-a înțeles-o nici în 1989”, după prelungirea carantinei în municipiul reședință de județ.Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners