Sănătate

Alin Tișe îl acuză pe Rafila de „dezinteres total” pentru problemele Clujului: „Dacă se va întâmpla o catastrofă, este primul responsabil”

Președintele CJ Cluj îl acuză pe ministrul Alexandru Rafila de „lipsă totală de interes” față de problemele din județ. FOTO: Alin Tișe/ Facebook și Alexandru Rafila/ Facebook
Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, a vorbit despre solicitarea sa către Ministerul Sănătății de a înlocui proiectele neviabile pe capitolul sănătate din PNRR cu spitalele Clujului care așteaptă finanțare: Spitalul Pediatric Monobloc și Centrul Integrat de Transplant Multiorgan.

Sănătate

Tișe, apel către Ministerul Sănătății după protestul pacienților la Cluj: „Finanțați urgent Centrul Integrat de Transplant! În doi ani Transplantul ar fi în casă nouă”

Apel public al Președintelui Consiliului Județean Cluj adresat Ministerului Sănătății  / Foto: Consiliul Județean Cluj
După protestul pacienților de joi în față la ICUTR Cluj, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, solicită Ministerului Sănătății finanțarea urgentă a Centrului Integrat de Transplant. El spune că „Transplantul ar fi în casă nouă” în numai doi ani dacă ar fi acum finanțat.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners