Economie

O treime dintre chiriaşii români au o proprietate închiriată mascat

sursă foto depositphotos.com
Puţin peste o treime (33,7%) dintre chiriaşii români ştiu că au contractul de închiriere înregistrat la Administraţia Financiară, în timp ce o pondere aproape similară (34,9%) declară că au un contract nedeclarat sau o proprietate închiriată mascat, sub forma unui comodat sau a unei înţelegeri verbale, reiese dintr-un sondaj realizat de o agenţie imobiliară.Economie

Casă de 1,62 milioane de euro, vândută la Cluj!

sursa foto depositphotos.com
Preţul mediu de tranzacţionare a locuinţelor în România a depăşit 100.000 de euro, în primele şase luni din acest an, în creştere cu aproximativ 10% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor unei companii imobiliare.


Economie

Speculanţii pierd bani pe perioada festivalurilor în Cluj

Camerele hotelurilor din Cluj riscă să rămână goale pe perioada festivalului din luna augusts datorită dorinţei de îmbogăţire a speculanţilor. Sursa foto: texasstation.sclv.com
Zeci de camere ale hotelierilor din municipiul Cluj – Napoca riscă să rămână goale pe perioada festivalului ce se va desfăşura pe Cluj Arena în luna august din cauza celor care au închiriat camerele şi au vrut să le subînchirieze, dar acum nu mai găsesc clienţi.

Economie

După o scădere-record în primele 8 luni, prețurile apartamentelor revin pe creştere uşoară

În primele opt luni din 2013, apartamentele noi și vechi scoase la vânzare în întreaga țară s-au ieftinit cu o marjă-record – de 6,95% – comparativ cu ultimii doi ani (după o scădere de 4% pe tot parcursul lui 2011 și una de 1,3% în 2012). Prima lună de toamnă însă, s-a remarcat printr-o tendință de stabilizare a acestui segment.


abonare newsletter
banners