Ştiri din Transilvania

Vestea așteptată de șoferii din Cluj și Sălaj. Încep lucrările de extindere pe Calea Baciului

Începând cu săptămâna viitoare, încep lucrările pentru lărgirea podețului de pe Calea Baciului.

vestea-asteptata-de-soferii-din-cluj-si-salaj-incep-lucrarile-de-extindere-pe-calea-baciului vestea-asteptata-de-soferii-din-cluj-si-salaj-incep-lucrarile-de-extindere-pe-calea-baciului

 

 


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a precizat că, începând de săptămâna viitoare, vor începe lucrările de pe Calea Baciului, în vederea extinderii podului din zona benzinăriei Petrom, pe DN 1F, drumul spre Zalău.

 


„Săptămâna viitoare, un lucru mic, dar important pentru clujeni, va începe în sfârșit lărgirea podului de la Petrom, pe Calea Baciului, de la două la patru benzi, pentru a elimina sugrumarea care există acolo. De asemenea pregătim extinderea cu patru benzi pe o porțiune mai largă decât cea de la podul de la Petrom”, a precizat Emil Boc, miercuri, într-o conferință de presă, indicând că va reveni cu detalii privind aceste lucrări.

Reamintim, că în noiembrie 2019, consilierii locali au aprobat darea în administrare a podețului situat pe Calea Baciului în favoarea Direcției Regionale Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj, în vederea realizării lucrărilor de reparații asupra podețului. Administrația locală anunța că, pentru imobilul-pod, a fost emis certificatul de urbanism privind autorizarea executării „lucrărilor de reparații și lărgire pod DN 1F”.


CITEȘTE MAI MULTE DESPRE SUBIECT:

Podețul de pe Calea Baciului nu face față traficului. La doar șase luni de la extinderea la 3 benzi, licitație de aproape un milion de lei pentru întreținere

 


Rezolvă noul ministru al Transporturilor „amărâtul” podeț de pe Calea Baciului?

 

Noi intervenții pe Calea Baciului, CNAIR vrea să fluidizeze traficul în zona Napolact

 


 

abonare newsletter