Ştiri din Transilvania

Traficanți reținuți de DIICOT. Au vândut droguri la peste 80 de consumatori cu 100 de lei/gramul

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv într-un dosar în care sunt acuzaţi că au vândut droguri în judeţul Sălaj unui număr de peste 80 de consumatori.

Percheziții în Sălaj și Cluj la traficanții de droguri Percheziții în Sălaj și Cluj la traficanții de droguri

 

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis, sâmbătă, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Sălaj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi bărbaţi, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.


Procurorii au reținut faptul că „în perioada decembrie 2022-iunie 2023, inculpații au  comercializat droguri de risc și mare risc şi substanţe cu efect psihoactiv unui număr de peste 80 de  consumatori, de pe raza județului Sălaj, pentru suma de 100 lei gramul”.

DIICOT arată că la data de 9 iunie au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, pe raza judeţelor Sălaj şi Cluj, fiind identificate și ridicate, sume de bani în lei şi euro, mai multe telefoane mobile şi cartele telefonice, un cântar electronic de precizie, precum şi alte mijloace de probă.


Tot în cursul zile de vinei, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sălaj  a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste 90 de kilograme de droguri, confiscate de polițiști. Jumătate din „marfă” a fost indisponibilizată în urma perchezițiilor din Cluj

Captură impresionantă. Rețea de traficanți de droguri din Cluj și Bistrița-Năsăud, destructurată de polițiști. FOTO

Percheziții la traficanții de droguri din Cluj. Vindeau substanțe psihoactive minorilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter