Actualitate

Percheziții la traficanții de droguri din Cluj. Vindeau substanțe psihoactive minorilor

Percheziții domiciliare în Cluj, Alba și Hunedoara. Drogurile de mare risc erau vândute inclusiv minorilor.

Percheziții la traficanții de droguri din Cluj/Foto Poliția Română Percheziții la traficanții de droguri din Cluj/Foto Poliția Română

 

 


Săptămâna trecută, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 3 de percheziții domiciliare, în județele Alba, Hunedoara și Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

 


„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2022 – 2023, 3 persoane ar fi vândut droguri de risc și noi substanțe psihoactive mai multor consumatori, printre care și persoane minore, în județul Alba, cu precădere în municipiul Alba Iulia”, informează Poliția Română

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 50 de grame de substanță cristalină de culoare albă, două grame de masă vegetală, cântare electronice,  telefoane mobile, o tabletă, alte articole care ar fi fost folosite la porționare, ambalare și consum, precum și sume de bani.


Polițiștii au audiat 18 persoane, în calitate de martori.

Față de un bărbat, de 33 de ani, din Alba Iulia, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar, ulterior, acesta a fost prezentat Tribunalului Alba, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.


Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La percheziții au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Percheziții de amploare la traficanții de droguri din Cluj. Opt persoane au fost reținute

Ultimele Stiri
abonare newsletter