Sport

Formatul Basketball Champions League a fost modificat! U-BT Cluj ar putea organiza final four-ul calificărilor

FIBA a modificat sistemul de calificare în Basketball Champions League.

Formatul Basketball Champions League a fost modificat! U-BT Cluj ar putea organiza final four-ul calificărilor

 

 


U-Banca Transilvania va reprezenta România în Basketball Champions League. Formația clujeană își propune să ajungă în grupele competiției care a suferit însă modificări, în contextul pandemiei de Covid 19. Mai exact, numeroase formații înscrise vor întâmpina dificultăți din punct de vedere al călătoriilor în diverse țări, astfel încât organizatorii BCL au decis să schimbe formatul calificărilor.

 


Drept urmare, se vor organiza turnee de calificare, în sistemul de Final Four. U-Banca Transilvania o va înfrunta în continuare pe Igokea Aleksandrovac, iar dacă va trece mai departe își va măsura forțele cu învingătoarea dintre Sporting Lisabona și Fribourg Olympic.

Meciurile de la Final Four vor avea loc într-un singur loc, orașul gazdă urmând a fi anunțat pe data de 21 august. În total vor fi patru turnee de calificare, câștigătoarea fiecărei întreceri adjudecându-și implicit un loc în sezonul regulat al Basketball Champions League.


Clujul ar putea fi gazda unui Final Four

Sala BT Arena îndeplinește toate condițiile pentru organizarea unui turneu Final Four în cadrul calificărilor pentru Basketball Champions League.

CITEȘTE ȘI:


 

 


Patrick Richard a revenit la Cluj! Starul lui U-BT este gata de o nouă aventură europeană

 

 

U-BT Cluj-Napoca își face o echipă de TOP! Un nou transfer de marcă la baschet

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter