Sport

Patrick Richard a revenit la Cluj! Starul lui U-BT este gata de o nouă aventură europeană

Patrick Richard a ajuns duminică seara la Cluj-Napoca după o mai multe luni petrecute în Statele Unite ale Americii.

Patrick Richard a revenit la Cluj! Starul lui U-BT este gata de o nouă aventură europeană Patrick Richard a revenit la Cluj! Starul lui U-BT este gata de o nouă aventură europeană

 

 


„Petrică” Richard s-a întors la Cluj-Napoca după ce în ultimele luni s-a mutat în Statele Unite ale Americii din cauza pandemiei de coronavirus. Cel mai bun jucător al echipei clujene în sezonul precedent a devenit un adevărat personaj în orașul de pe malul Someșului, fiind în prim planul unor clipuri haioase.

 


Richard va sta 2 săptămâni în izolare la domiciliu, la fel cum s-a întâmplat și cu Justin Edwards în momentul în care a ajuns la Cluj. Fundașul clujenilor.

După cum vedeți, am ajuns în sfârșit în locul în care mă simt ca acasă, în ciuda unor dificultăți pe care le-am întâmpinat în State. Sunt fericit să mă aflu aici. Va trebui să stau în carantină, însă sunt pregătit să revin pe teren și să terminăm ceea ce ne-a rămas din sezonul trecut. Haide U!”, a fost mesajul lui Patrick Richard pentru fanii clujeni, conform paginii de Instagram a lui U-BT Cluj-Napoca.


În stagiunea precedentă, Richard a terminat sezonul cu  17.1 puncte, 4.1 recuperări, 4.1 pase decisive și 1.9 intercepții în Liga Națională.


 

CITEȘTE ȘI:


 

 

U-BT Cluj l-a pierdut pe Toni Rotaru! Tânărul jucător a semnat cu Sibiu

 

 

 

U-BT Cluj-Napoca își face o echipă de TOP! Un nou transfer de marcă la baschet

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter