Sport

Ciprian Deac, prins la mijloc după declarațiile făcute de tatăl său. Balaj: „Are contract până în vară, după vom vedea”

Cristi Balaj a oferit prima reacție după scandalul apărut în urmă cu câteva zile la CFR Cluj, în urma declarațiilor făcute de tatăl lui Ciprian Deac.

Jucătorul de fotbal Ciprian Deac/ Foto:  captură de ecran video  CFR 1907 Official - YouTube Jucătorul de fotbal Ciprian Deac/ Foto: captură de ecran video CFR 1907 Official - YouTube

 

 


Ioan Deac l-a acuzat pe Andrea Mandorlini că îi umilește fiul, pentru că refuză să îl trimită pe teren pe Ciprian Deac, cu scopul de a le face loc jucătorilor pe care i-a transferat în vară.

 


La scurt timp după aceste declarații, Ciprian Deac a venit cu o serie de argumente, care a preferat să se delimiteze de declarațiile tatălui său și care a mărturisit că a fost luat prin surprindere de maniera în care acesta a reacționat la adresa antrenorului Andrea Mandorlini.

CITEȘTE ȘI:
CFR și „U”, lovite de FRF. Rivalele din Cluj, amendate de Comisia de Disciplină în urma incidentelor din Cupa României

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a vorbit despre viitorul lui Deac la echipa din Gruia. Balaj spune că, deocamdată, fotbalistul mai are contract până în vară, iar viitorul lui va fi decis după aceea.


„Nu i-am interzis lui Ciprian Deac să vorbească, există transparență. Oricum din punct de vedere al regulamentului nu riscă nimic, declarațiile sunt ale unui membru al familiei.
Deac are contract până în vară și după vom vedea. El face parte din familia CFR. Până să plec la meciul naționalei cu Israel, am avut discuții cu Deac și Mandorlini, dar am anumite limite, nu pot să mă implic mai mult. Am remarcat, însă, că există respect de ambele părți”, a declarat Cristi Balaj pentru iamsport.ro.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doliu la CFR Cluj! A murit Ovidiu Greavu, fostul antrenor al clubului

Jefté Betancor, oficial „out” de la CFR Cluj. Anunțul făcut de conducerea clubului

abonare newsletter