Sport

De ce Becali și Hagi nu îi pot face față lui Dan Petrescu: Fostul președinte LPF: „E cel mai tare antrenor din România”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a dezvăluit de ce Dan Petrescu are un avantaj în câștigarea Cupei României, comparativ cu FCSB și Farul Constanța.

Foto 1: Gheorghe Hagi – Facebook, Foto 2: Dan Petrescu - aptură ecran YouTube CFR 1907 Official, Foto 3: Gigi Becali – FCSB Facebook Foto 1: Gheorghe Hagi – Facebook, Foto 2: Dan Petrescu - aptură ecran YouTube CFR 1907 Official, Foto 3: Gigi Becali – FCSB Facebook

 

 


Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), știe de ce nu îi pot face Gigi Becali și Gică Hagi față lui Dan Petrescu.

 


Dumitru Dragomir crede că Dan Petrescu este cel mai bun antrenor din România, iar faptul că a știut să facă echipă cu oamenii din conducere l-a ajutat să facă performanță la CFR Cluj.

CITEȘTE ȘI:
Meme Stoica s-a amuzat după ce Yeboah a fost dat accidentat de Slavia Praga: „A căzut Moș Crăciun pe horn?”
CFR Cluj anunță încă un transfer! Jucătorul revine în Liga 1 după trei ani în străinătate

Mai mult, fostul șef al LPF este de părere că CFR Cluj a făcut performanță în ultimii ani deoarece a transferat jucători cu experiență, pe final de carieră, în timp ce Gigi Becali și Gică Hagi s-au concentrat să promoveze și să vândă jucătorii tineri.


„Este cel mai bun antrenor”

„Dan Petrescu este cel mai bun antrenor, a luat-o de tânăr, e cel mai tare antrenor din România, clar! Acolo nu a fost doar el, au mai fost Zamfir, Balaj, Varga. Acolo este o echipă și seriozitate. S-au băgat bani ani de ani, nu e vorba de experimente.

Diferența dintre echipa lui Becali, a lui Hagi și a lui Petrescu e că Hagi și Becali au vrut să crească jucători și să câștige bani de pe ei, în timp ce Petrescu a luat jucători pe final de carieră, valoroși, pentru a face performanță”, a spus Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, pentru Pro Arena.


Fostul președinte al LPF este de părere că strategia de a crește și a vinde jucătorii tineri nu a ajutat-o pe FCSB în lupta pentru titlu. Dumitru Dragomir crede politica lui Gigi Becali de la formația roș-albastră este „cea mai valoroasă din lume”, deoarece doar așa faci bani din fotbal.

„Gigi Becali a vrut să facă bani. Aceasta este politica cea mai valoroasă din lume. Iei un jucător de 15-16 ani, îl dezvolți, îl pregătești și după îl vinzi. Hagi a luat de la 12 ani și îi vinde la 20 de ani pe prețuri mici. Părerea mea este că Becali  făcut cel mai bine. A luat ce a crescut Hagi și a vândut al prețuri duble”, a spus Dumitru Dragomir.

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu vrea un an nou la fel de productiv ca 2022: „În campionat să facem ce am făcut și în ultimii 5 ani”

Un fost antrenor al Universității Cluj îl laudă pe Dan Petrescu. „Îl felicit, e un exemplu”

Dan Petrescu a avut 8 oferte din Anglia. Una în Premier League! De ce a refuzat? „Mi se părea aiurea să risc”

Ultimele Stiri
abonare newsletter