Sport

Dumitru Dragomir nu dă nicio șansa CFR-ului în fața celor de la Lazio: „Va juca fără presiune și o să fie 0-2 în loc de 0-5”

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, nu dă nicio șansă CFR-ului la o calificare în fața celor de la Lazio.

CFR Cluj vs Ballkani / FOTO: CFR Cluj - Facebook CFR Cluj vs Ballkani / FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


După tragerea la sorți cu ghinion pentru feroviari de luni, părerile despre posibilele șanșe ale elevilor lui Dan Petrescu în fața celor de la Lazio sunt impărțite în sfera fotbalului românesc. Fostul atacant al naționalei României, Ilie Dumitrescu, crede în șansele formației clujene. Însă fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, nu dă nicio șansă formației din Gruia și subliniază diferența de valoare a celor două loturi.

 


„CFR Cluj nu are nicio șansă, fotbalul nostru este foarte jos față de cel italian. Acolo se bagă milioane de euro, aici sute. Acolo are Guvernul grijă de fotbal, la noi «îi doare la bască». Nu e nicio speranță. E diferență foarte mare de valoare. Acolo, doi jucători fac cât ambele echipe din Cluj, ca valoare. Ce pretenții să ai? 

CFR Cluj joacă fără presiune și în loc de 0-5 va fi 0-2. Din întâmplare, la jocul lui Petrescu, ar putea scoate un rezultat strâns, dar nu se va califica”, a spus Dumitru Dragomir la ProArena, scrie GSP.


Lotul celor de la Lazio are o valoare totală de 254,85 milioane de euro conform transfermarkt.com, cel mai valoros jucător fiind mijlocașul Sergej Milinković-Savić, în valoare de 60 de milioane de euro. 

În schimb, lotul CFR-ului are o valoare totală de 29,18 milioane de euro, cel mai valoros jucător fiind fundașul Andrei Burcă, cu o valoare estimată la 4 milioane de euro.


Articol scris de Paul Chirciu.

CITEȘTE ȘI:

Ilie Dumitrescu crede în șansele CFR-ului în dubla cu Lazio: „Am văzut ce înseamnă forţa grupului de la CFR Cluj”

Dublă de foc cu Lazio Roma pentru CFR Cluj, în Conference League!

Ultimele Stiri
abonare newsletter