Sport

Dan Petrescu a avut 8 oferte din Anglia. Una în Premier League! De ce a refuzat? „Mi se părea aiurea să risc”

Dan Petrescu a primit 8 oferte pentru a antrena în Anglia, însă pe toate le-a refuzat. Află motivul pentru care „bursucul” a refuzat ofertele, una chiar în Premier League.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, cu premiul „Antrenorul Anului 2022”, primit de la Gazeta Sporturilor / FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, cu premiul „Antrenorul Anului 2022”, primit de la Gazeta Sporturilor / FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


 

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a vorbit la gsp.ro despre visul său de a antrena în Anglia, însă dezvăluie și că a refuzat deja 8 oferte: „șapte în Championship” și una în Premier League.


 

„Bursucul” spune că a refuzat ofertele pentru că nu vrea să fie un simplu „pasager”, ci ar vrea să ia un proiect de la zero pentru a-și asigura succesul:


„Când eram bine la Dinamo Moscova, am avut șansa să merg în Anglia la Crystal Palace, care era în Premier League, dar pe ultimul loc. După 11 meciuri aveau patru puncte. Apoi, am avut șapte oferte din Championship, dar mereu în timpul campionatului și erau echipe de pe locurile 13, 14, 15. Mi se părea aiurea să mă duc, să risc. Dacă nu reușești din prima, nu mai intri niciodată! Visul meu e să antrenez în Anglia, dar nu mă duc să stau o lună și să plec. Nu vreau să fiu pasager! Aș vrea să iau de la început un proiect și să văd dacă pot să antrenez și acolo", a spus Dan Petrescu.

CITEȘTE ȘI:

A fost anunțat programul etapei a 22-a din Superligă. Când vor juca CFR și „U” Cluj?

Dan Petrescu și Andrei Burcă, premiați de Clubul Sportiv al Jurnaliștilor. Burcă: „Mulțumesc tuturor celor care mi-au apreciat munca şi m-au votat”

abonare newsletter