Sport

Meme Stoica s-a amuzat după ce Yeboah a fost dat accidentat de Slavia Praga: „A căzut Moș Crăciun pe horn?”

CFR Cluj și Slavia Praga nu s-au înțeles în privința transferului lui Yeboah. Meme Stoica nu a pierdut ocazia și a ținut să ironizeze ceea ce s-a întâmplat între cele două echipe.

Meme Stoica în cadrul unei conferințe de presă /Foto: Mihai Stoica - Facebook Meme Stoica în cadrul unei conferințe de presă /Foto: Mihai Stoica - Facebook

 

 


CFR Cluj a anunțat în urmă cu câteva zile într-un comunicat că transferul lui Yeboah la Slavia Praga nu va mai avea loc. S-a crezut că această mutare este încheiată, însă clubul ceh a dorit să schimbe în ultimul moment detaliile contractului. 

 


Medicii Slaviei ar fi depistat o problemă la meniscul fotbalistului, dorind astfel împrumutarea pentru un sezon al acestuia. 

CITEȘTE ȘI:
CFR Cluj anunță încă un transfer! Jucătorul revine în Liga 1 după trei ani în străinătate
Scandal la CFR Cluj! Impresarul unui jucător aduce acuzații clubului: „Mi-a zis doar minciuni. E un mincinos!”

Însă medicii clujeni nu au fost de acord cu acest diagnostic, astfel mutarea nu a mai fost materializată. Pe lângă „problemele” găsite de medicii cehi se numără și că vârsta din certificatul de naștere al lui Yeboah nu ar fi reală.


„Nu există aşa ceva”

Meme Stoica, managerul general al echipei FCSB, s-a implicat în scandalul dintre CFR Cluj și Slavia Praga.

Meme Stoica a vorbit despre discuțiile dintre CFR Cluj și Slavia Praga, iar acesta crede că Emmanuel Yeboah nu a fost accidentat. 


„Eu nu cred că era accidentat, a jucat. A căzut Moş Crăciun pe horn? Nu există aşa ceva! (...) Normal vizita medicală nu trebuie să aibă legătură cu contractul. Au fost scandaluri mari pe acest subiect. Un jucător nu pleacă acolo dacă nu semnează acte, iar dacă a semnat atunci vizita medicală este problema clubului care îl cumpără”, a spus Meme Stoica pentru Orange Sport.

CFR Cluj urma să obțină o suma importantă pentru Emmanuel Yeboah

CFR Cluj ar fi urmat să dea o adevărată lovitură pe piața transferurilor. Campioana României urma să primească suma totală de 2,5 milioane de euro, dintre care 1,7 milioane sumă fixa urmând ca CFR-ul să primească ulterior bonusuri.


Cehii au transmis că i-au găsit lui Emmanuel Yeboah o problemă la menisc, iar acesta este motivul pentru care au dorit să îl împrumute pentru un an pe ghanez, iar apoi să achite suma către CFR Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Neluțu Varga confirmă transferul fundașului trecut pe la echipa lui Gică Hagi

Neluțu Varga, revoltat de atitudinea celor de la Slavia Praga: „Au crezut că merge cu prosteala cu noi”

abonare newsletter