Sport

Boc, „foc și pară” pe Eugen Neagoe: „Gest intolerabil! Vom apăra drepturile Universității Cluj”

Eugen Neagoe, antrenorul care și-a dat demisia de la „U" Cluj, a plecat la Universitatea Craiova. Edilul Clujului a vorbit despre gestul fostului antrenor și spune că lucrurile nu vor rămâne așa.

Emil Boc când și-a făcut abonament la VIP la meciurile echipe „U” Cluj/ Foto: Emil Boc - Facebook Emil Boc când și-a făcut abonament la VIP la meciurile echipe „U” Cluj/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Oficial Eugen Neagoe a părăsit „U” Cluj și a fost prezentat oficial la echipa sa de suflet, Universitatea Craiova

 


Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este încă „foc și pară” pe fostul antrenor.

„I-am zis în primul moment, vorba lui Florin Piersic «Nu mă cert că nu am timp să mă împac ». Dar asta nu înseamnă că uităm ce s-a întâmplat și că nu vom aplica cu strictețe prevederile legale. Noi vom apăra până în dinți prevederile legale și dreptul clubului de a obține compensațiile financiare în urma unui gest pe care repet l-am considerat intolerabil și neacceptat pentru un oraș ca și Clujul. Nu este Clujul orașul vii și să-ți manifești o astfel de atitudine. Am spus în termeni politicoși, elegant, nu în termeni vulgari sau de altă natură. Termeni frumoși, academici pentru că suntem un oraș universitar spunând în același timp că este un geste de neacceptat și vom utiliza toate instrumentele prevăzute de legile în vigoare pentru a apăra drepturile Universității Cluj”, a declarat Emil Boc la un post de radio local.


Boc, mulțumit de noul antrenor de la „U” Cluj

„U” Cluj a anunțat oficial la începutul anului revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău la cârma echipei.

Edilul a ținut să-l laude pe Sabău și totodată să-l asigure de tot sprijinul.


„L-am sunat și l-am felicitat pe Ioan Ovidiu Sabău. În primul rând i-am mulțumit că a acceptat o asemenea provocare într-un moment greu pentru U Cluj. Sunt convins că împreună cu spiritul Universității în ADN pe care îl are și în jurul căreia se poate crea ce-i mai bun să trecem peste această perioadă grea.

L-am asigurat de susținerea necondiționată a noastră în perioada în care urmează. Am spus și public că vom avea inclusiv o susținerea financiară mai mare anul acesta de la buget. Voi vedea exact când adoptăm bugetul, dar sigur va fi mai mare. Sunt convins că și ceilalți sponsori vor fi alături de Universitatea să rămânem în prima ligă”, a adăugat Boc.

CITEȘTE ȘI:

U Cluj renunță la fundașul Florinel Mitrea. „Am îmbrăcat tricoul Universităţii în faţa unui stadion plin. A fost un capitol frumos”

„U” și CFR au renunțat la primii jucători din 2023. Unul dintre ei a plecat după doar 3 luni de la transfer

Eugen Neagoe insistă să aducă la Universitatea Craiova un jucător împrumutat la „U” Cluj: „Este valoros”

Ultimele Stiri
abonare newsletter