Sport

Eugen Neagoe insistă să aducă la Universitatea Craiova un jucător împrumutat la „U” Cluj: „Este valoros”

Eugen Neagoe, fostul antrenor de la „U” Cluj care a plecat la Universitatea Craiova vrea să aducă un jucător de la clujeni la echipa din bănie.

Eugen Neagoe în cadrul conferinței de presă /FOTO: Universitatea Craiova - Facebook Eugen Neagoe în cadrul conferinței de presă /FOTO: Universitatea Craiova - Facebook

 

 


Numit zilele trecute la Universitatea Craiova, Eugen Neagoe a început deja treaba în Bănie și a plecat în cantonamentul din Turcia pentru a pregăti a doua parte a sezonului.

 


Neagoe vrea să aducă la Universitatea Craiova un jucător care a fost împrumutat la „U” Cluj.

CITEȘTE ȘI:
„U” Cluj se păstrează în top 5 echipe cu cei mai experimentați antrenori
Cine este jucătorul de la „U” Cluj care a fost transferat de o echipă italiană

Este vorba despre Ștefan Vlădoiu, jucător care aparține de Universitatea Craiova, dar care evoluează sub formă de împrumut la Universitatea Cluj. Fundașul dreapta a fost pregătit de Neagoe în acest sezon, iar tehnicianul a recunoscut că și-ar dori ca fotbalistul să revină în Bănie, însă acest lucru nu este posibil până în vară.


„Mi-aş dori din suflet să revină la Craiova, dar nu cred că există această posibilitate. el este împrumutat până în vară. Eu am insistat foarte mult la U Cluj să îl aducem, este un jucător valoros, cu siguranţă va reveni aici şi trebuie să revină mai puternic.

Chiar am vorbit cu el în ajun şi i-am spus că îmi pare rău că nu putem să îl aducem acum, dar din vară Vlădoiu va face parte din lotul nostru”, a declarat Eugen Neagoe, în cadrul unei conferințe de presă.

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj a plecat în cantonamentul din Antalya. Care sunt formațiile pe care le vor întâlni „studenții”

Ioan Ovidiu Sabău, primele declarații de la întoarcerea la „U” Cluj: „E o plăcere pentru mine că fac parte din această familie”

abonare newsletter